Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά Survivor - Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποια τα ποσά που έπαιρναν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά Survivor - Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δεν έβαλε και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες τα (διόλου ευκαταφρόνητα) ποσά που θα πάρουν φέτος οι παίκτες δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τα μυθικά ποσά των παλαιότερων ετών!

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα», λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο αφού όσοι πέρασαν από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και την προηγούμενη σεζόν γέμισαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αντίθετα, φέτος οι Survivors παρόλο που θεωρητικά είναι οι καλύτεροι που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα νιώθουν ιδιαίτερα πλούσιοι μετά από από το πέρας του παιχνιδιού. Και μη νομίζετε πως υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια με βάση τα οποία αποφασίζει η παραγωγή του προγράμματος αν πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα. Όλα εξαρτώνται από την συνεννόηση που κάνει κάθε παίκτης με μεμονωμένα αλλά και από το πόσο θα τον θέλει ο Mr Survivor.

Όπως έχει γίνει γνωστό φέτος οι παίκτες άσχετα από το σε ποια ομάδα βρίσκονται ή τις επιδόσεις τους στους αγώνες μάχης παίρνουν από 5.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Καθόλου μικρό το χρηματικό ποσό αν σκεφτεί κανείς πως τις παλαιότερες σεζόν οι μαχητές έπαιρναν συνολικά έως 1.000 την εβδομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως τις 8.000 ευρώ προσεγγίζουν κυρίως οι νικητές των παλαιότερων ετών.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Survivor

Δυο αθλητές, δυο τραγουδιστές, ένα ηθοποιός, ένας δημοσιογράφος, ένα μοντέλο και μια παρουσιάστρια είναι οι παίκτες με τις καλύτερες αμοιβές που έχουν ταξιδέψει μέχρι την Καραϊβική.