My Style Rocks: «Δεν θέλω να δω το εσώρουχο, το θεωρώ πολύ πρόστυχο» - Χαμός μεταξύ Όλγας και Αιμιλίας

Μπήκε με φόρα η νέα παίκτρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Δεν θέλω να δω το εσώρουχο, το θεωρώ πολύ πρόστυχο» - Χαμός μεταξύ Όλγας και Αιμιλίας

Άκρως διαφορετική εμφανίστηκε στο σημερινό 17/2 επεισόδιο του My Style Rocks (δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε χθες) η Όλγα Κοτλίδα, ωστόσο όπως φάνηκε η ενδυματολογική της επιλογή, δεν άρεσε καθόλου στην νέα παίκτρια του παιχνιδιού, Αιμιλία Σαββάτη.

Χαμός στο My Style Rocks με Όλγα & Αιμιλία

Συγκεκριμένα, η Αιμιλία ανέφερε πως: «Όλγα, πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να σχολιάσω μια κοπέλα η οποία δεν είσαι εσύ. Βλέπω μια άλλη κοπέλα, έχεις χάσει το προσωπικό σου στιλ, έχεις χάσει το τέλειο μαλλί σου που είναι δυναμικό και βλέπω μια άλλη. Την οποία δεν θα την γνώριζα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να την γνωρίσω και να την μάθω. Σε έχουμε μάθει διαφορετικά».

Ο.Κ.: «Τι ακούω; Συγγνώμη… Τι ακούω; Δηλαδή ακούω ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα! Καταρχήν δεν έχεις ιδέα πόσες Όλγες μπορώ να είμαι!

Α.Σ.: Επειδή αναρωτιέσαι, πρώτον, τι ακούς, ακούς αυτά που λέω. Γιατί τώρα μιλάω. Επίσης, δεν θέλω να δω αυτό το εσώρουχο που βλέπω, το οποίο το θεωρώ πολύ πρόστυχο. Και κυρίως για αυτό που έχεις δείξει εσύ.

Ο.Κ.: Ναι ε; Εντάξει, λίγο πρόστυχο στοιχείο δεν είναι κακό, να ξέρεις, στο styling καμιά φορά.

Α.Σ.: Θέλεις να σου το σχολιάσω αυτό; Βλέπω σε αυτό ένα κενό οπότε μπορώ και να φανταστώ τι συμβαίνει σε όλο το εσώρουχο και λίγο με…

«Είναι ζαρτιέρα! Είναι η βάση στην οποία κουμπώνουν οι ζαρτιέρες» απάντησε, στη συνέχεια, η Όλγα.

Ποια είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks, Αιμιλία Σαββάτη

Ηλικία: 29 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Η Αιμιλία ασχολήθηκε για 10 χρόνια με το modelling αλλά ποτέ δεν άφησε τη βασική της δουλειά στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης.

Από μικρή όταν έβλεπε τηλεόραση τη μάγευαν τα όμορφα ρούχα των παρουσιαστριών και των ηθοποιών. Έτσι ξεκίνησε να παίρνει διάφορα ρούχα της μητέρας της και να τα συνδυάζει. Μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ, της αρέσει να ντύνεται σέξι και να είναι πάντα στιλάτη.

Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να δείξει διαφορετικές καθημερινές προτάσεις. Θεωρεί τα ντυσίματα κάποιων άλλων κοριτσιών κάπως αμήχανα και δεν θα διστάσει να τους το πει. Πιστεύει πως η ίδια είναι ανταγωνιστική την ώρα που πρέπει και όταν πρέπει. Δεν πρόκειται ποτέ να προσβάλλει συμπαίκτριά της εάν όμως η ίδια αισθανθεί ότι προσβάλλεται, θα απαντήσει.

Από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θεωρεί πως ο Δήμητρης Σκουλός «σε πιάνει αδιάβαστη» με το καλημέρα σας!

Η νέα παίκτρια που θα μπεί στο My Style Rocks