Dragons' Den: Αγνώριστη 15 χρόνια μετά - Εμφανίστηκε ηθοποιός από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Κατάφερε να πείσει τους επενδυτές;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Dragons' Den: Αγνώριστη 15 χρόνια μετά - Εμφανίστηκε ηθοποιός από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Ακόμη ένα επεισόδιο του Dragons’ Den προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/2 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη για τις αντιδράσεις του κόσμου με το νέο αυτό πρόκτζεκτ) και μάλιστα είδαμε ένα ζευγάρι, το οποίο ήρθε να παρουσιάσει στους επενδυτές το «the floatland», ένα αυτοκινούμενο, εξάγωνο, επίπεδο κατασκεύασμα το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει μία μοναδική εμπειρία πάνω στο νερό.

Στο Dragons' Den ηθοποιός από την σειρά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»

Ο σχεδιαστής και δημιουργός του ήταν ο Ελ Μποργκίνι Ραφαέλ ενώ την διαχείριση του «the floatland» είχε αναλάβει η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη. Η ίδια είναι ηθοποιός η οποία μάλιστα έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμέτοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» στον ρόλο της “Λουκίας Παπαδογιαννάκη”.

Η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη πριν από ενάμιση περίπου χρόνου είχε εξομολογηθεί την περιπέτειά της με τον καρκίνο μιλώντας στην εκπομπή TLive.

«Από την ώρα που μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, σκέφτεσαι ότι η προηγούμενη ζωή σου τελειώνει. Περνάς μία μεγάλη ταλαιπωρία και ξαναγεννιέσαι μέσα από αυτήν. Έκανα ψηλάφηση στο στήθος μου, γιατί είχα μία ενόχληση. Μόλις ένιωσα κάτι, πήγα κατευθείαν στον γιατρό. Εκεί η ακτινολόγος μου είδε κάτι που δεν της άρεσε, έκανε την παρακέντηση και την βιοψία που έπρεπε και μετά από μία εβδομάδα καταλήξαμε στο χειρουργείο. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η λέξη “καρκίνος” ήταν ένα κενό, σαν να μη μιλούσαν για μένα. Έκλαψα και θα ξανακλάψω, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα γελάω περισσότερο», είχε πει χαρακτηριστικά τότε.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές με την πρότασή του αλλά παρόλα αυτά οι συμβουλές που δέχτηκαν όπως είπαν ήταν χρήσιμες.

«Δεν ξέρω πόσο μπορεί να δουλέψει μια τέτοια ιδέα! Μπορεί να είναι ωραία, μπορεί να τραγουδάει ο Ρέμος και να ακούει το κοινό από την παραλία αλλά δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει πάρα πολλές παραλίες και πάρα πολλά λιμανάκια. Αυτό, όπως είπε και ο κ. Βαφειάς, ίσως να είναι για χώρες μακριά από εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λιλή Περγαντά.