Με φόρμες και τα γυαλιά μυωπίας του λίγες ώρες πριν το Live - Φωτογραφίες με τον Πάνο Μουζουράκη στον πλατό του The Voice

Οι πρόβες δεν σταματούν ποτέ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Λίγες ώρες πριν από το αποψινό (18/2) live του The Voice κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τους coaches και την Φαίη Σκορδά να τρέχουν και να μην φτάνουν κάνοντας ασταμάτητες πρόβες για να έχουν ένα άριστο αποτέλεσμα, που θα ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο.

Ο Πάνος Μουζουράκης, που πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως μια φίλη παρουσιάστριας του έχει κλέψει την καρδιά (δείτε την εδώ) μαζί με τους καλλιτέχνες που πλαισιώνουν την ομάδα του, έχουν δουλέψει αρκετά για τα live του The Voice καθώς η επιθυμία του coach είναι να τους οδηγήσει στον τελικό και γιατί όχι και στη νίκη.

Οι φωτογραφίες με τον Μουζουράκη στις πρόβες για το αποψινό live του The Voice

Οι ετοιμασίες για το αποψινό live του The Voice

Οι ετοιμασίες για το αποψινό live του The Voice

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το αποψινό The Voice

Έφτασε η ώρα για το πρώτο Live του The Voice of Greece απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να μας καλωσορίσει στα Cross Battles. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βάλει τα δυνατά τους να προετοιμάσουν τις ομάδες τους σε αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις όπου τον πρώτο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτές τις μέρες έγιναν και οι τελευταίες πρόβες των coaches με τους τραγουδιστές των ομάδων τους ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρώτη live εμφάνισή τους.

Από το πρώτο live Cross Battle όμως δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις αφού στη σκηνή του The Voice of Greece θα εμφανιστούν δύο από τους coaches σε solo εμφανίσεις που υπόσχονται να μας συνεπάρουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ανέβει στο stage του «The Voice of Greece» με μια ξεχωριστή εκτέλεση δύο αγαπημένων τραγουδιών. Ο αγαπημένος coach θα ερμηνεύσει τα «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω».

Στη σκηνή όμως θα ανέβει και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

Συγκλονιστικές ερμηνείες και μοναδικά performances υπόσχονται να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο όμως πρέπει να πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις δίνοντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό στις 7 φωνές που θα ξεχωρίσει.

Τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού και το κλίμα από τα Social Media θα μας μεταφέρει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.