Απασταύτουσα με mini φόρεμα και μέσα στο χαμόγελο - Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο The Voice

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Απασταύτουσα με mini φόρεμα και μέσα στο χαμόγελο - Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο The Voice

Εδώ και λίγη ώρα είναι στον αέρα του ΣΚΑΙ, τον απόψινό (18/2) Live του The Voice και όπως είχε γίνει γνωστό (δείτε εδώ την ανακοίνωση) η Φαίη Σκορδά θα αντικαθιστούσε τον πολυαγαπημένο Γιώργο Λιανό.

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο live του The Voice

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φόρεσε τα βραδινά της και ζέστανε με το καλοσώρισμα της, το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο. «Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο 1 μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά έδωσε αμέσως τον λόγο στους τέσσερις πρωταγωνιστές του The Voice. Δηλαδή τους τέσσερις coaches. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η εμφάνιση της Σκορδά στο The Voice