Survivor all star: «Είναι όλα...» - Ο εκνευρισμός του Βο με το ''άδειασμά'' της Ελευθερίου στο Μάριο Πρίαμο

Πήρε μέρος ανοιχτά ο ράπερ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι όλα...» - Ο εκνευρισμός του Βο με το ''άδειασμά'' της Ελευθερίου στο Μάριο Πρίαμο

Την Κυριακή 19/2 είδαμε την πολυπόθητη είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor all star με την τραγουδίστρια να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης και να φέρνει από την πρώτη κιόλας ημέρα τον απόλυτο πανικό.

Γενικότερα είχε γίνει γνωστό στο πανελλήνιο, πως εκείνη και ο Μάριος Πρίαμος είχαν κάτι ερωτικό πίσω στην Ελλάδα, ενώ ο παίκτης παράλληλα έκανε κάτι με την Καρολίνα Καλύβα, όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πως τα πήγε το επεισόδιο σε τηλεθέαση).

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, η Ελευθερίου έβγαλε ασύλληπτη ένταση στο παιχνίδι, καθώς ένιωσε εκτεθειμένη και δε δίστασε να το εκφράσει δημόσια, μπροστά σε όλους.

Ανάμεσα στα όσα είπε λοιπόν, η τραγουδίστρια δε δίστασε να υπερασπιστεί και το φίλο της το Βο, ο οποίος έχασε με όσα έγιναν την κοπέλα του, στην οποία δεν κρατάει κακία, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσει με τίποτα, όπως έχει πει στα παλιά.

Το βίντεο λοιπόν, με τη Ελευθερίου να υπερασπίζεται το Βο προβλήθηκε τη Δευτέρα 20/2 στο Super Κατερίνα με το ράπερ να κάνει και εκείνος με τη σειρά του, τα δικά του σχόλια για την κύπρια τραγουδίστρια και φίλη του.

Η αποκάλυψη του Βο για για τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor all star

«Το αν είναι η ντροπή της Κύπρου ο Μάριος, ας το κρίνει όποιος θέλει. Αυτά, που παρακολουθούμε είναι αισθητικά και ηθικά, όλα λάθος. Δεν το είχε σκηνοθετήσει η Ελευθερία, πριν φύγει...», είπε ο Βο για την Ελευθερία Ελευθερίου.