My Style Rocks: «Είσαι πολύ λίγη» - Το ξεμπρόστιασμα της Σελένης στην Χριστιάνα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είσαι πολύ λίγη» - Το ξεμπρόστιασμα της Σελένης στην Χριστιάνα

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι κόντρες των κοριτσιών στο My Style Rocks να μεγαλώνουν και να προκαλούν ταραχή σε όλους του συντελεστές του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Μια από τις πιο μεγάλες κόντρες είναι αυτή την Σελένης με την Χριστιάνα.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Θα με σέβεσαι, Τέλος!» - Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Χριστιάνα και Σελένη

Oι τόνοι ανέβηκαν στο My Style Rocks ανάμεσα στη Σελένη και τη Χριστιάνα και η αφορμή ήταν η εμφάνιση που επέλεξε η Βασιλική. Η παίκτρια θέλησε να βάλει «αυτάκια» στο κεφάλι της, γεγονός που η Μάιρα και η Χριστιάνα σχολίασαν αρνητικά, αποκαλώντας τη «γεροντοκόρη».

Ο τσακωμός της Χριστιάνας με την Σελένη στο My Style Rocks

Η Σελένη, θέλησε να τοποθετηθεί, λέγοντας στη Χριστιάνα πως «δεν χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες μέρη του σώματός τους για να δείχνουν όμορφες», υπονοώντας πως εκείνη ακολουθεί αυτή τη μέθοδο.

Εκνευρισμένη τότε, η Χριστιάνα της ζήτησε να μη λέει τη γνώμη της, αφού δεν είναι αντικειμενική και πρόκειται για φίλη της. «Δεν είναι φίλη μου, αλλά ούτε εχθρός μου. Καμία εδώ δεν είναι εχθρός μου, απλά δεν κάνω φίλες», είπε η Σελένη.

Τότε, η Χριστιάνα της απάντησε: «Δεν μπορώ τους ψεύτες», με τη Σελένη να της λέει σε έντονο ύφος: «Δεν σου επιτρέπω».

«Κατερίνα, αυτός ο χαρακτηρισμός δεν ταιριάζει στο πρόσωπό μου κι απαιτώ η Χριστιάνα να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ έτσι καμία κοπέλα», είπε η Σελένη στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Πες κι άλλα. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό», της απάντησε η Χριστιάνα, με τη Σελένη να της λέει: «Είσαι πολύ λίγη».

Έντονος καυγάς στο My Style Rocks με την Βασιλική

«Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα».

Ωστόσο, αμέσως μετά προκλήθηκε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο προστέθηκε και η Όλγα Κοτλιδά.

«Αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι όλο αυτό! Είναι η μία μπάντα και η άλλη μπάντα! Δεν θα κάτσουμε τώρα να τα βρούμε. Αυτό το λες εσύ, Όλγα και εγώ δεν σου κάνω επίθεση. Είσαι παράλλογη γιατί εμένα αυτό το στιλ είναι το δικό μου! Αυτό παρουσιάζω όπως παρουσιάζεις και εσύ το δικό σου. Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βασιλική Λιγνού.

«Δεν μπορώ να βλέπω -1 και να μην με επηρεάζει! Το καταλαβαίνεις, Ηλιάνα; Δεν πάει έτσι! Εντάξει», πρόσθεσε ενοχλημένη.

«Πάντα ανοίγουν αυτές οι κουβέντες όποτε έρχεσαι εσύ εδώ μπροστά, Βασιλική και πραγματικά πιστεύω ότι αναλώνεις όλη την ενέργεια σου στο να μην αφήσεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω παρά στα σύνολα που θα φέρεις. Δηλαδή αν εδώ τσακώνεστε έτσι μπροστά στις κάμερες, πίσω τι κάνετε; Πιάνεστε μαλλί με μαλλί μεγάλες γυναίκες;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πίσω όλες είναι, «ωραία είσαι» και «σου σου» «μου μου» και ερχόμαστε εδώ βάζουμε ένα! Εγώ το έχω πει, ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά σας. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω εγώ αυτή την αντιμετώπιση που προσπαθώ, πραγματικά και το ξέρω εγώ που κάθομαι και σκάω στο σπίτι μου για να έρθω εδώ και να φέρω εικόνες! Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα! Όχι και το τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά η Βασιλική.