My Style Rocks: Η μία απειλούσε με αποχώρηση και η άλλη έφυγε από το πλατό κλαίγοντας - "Χαμός" στον αέρα του ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η μία απειλούσε με αποχώρηση και η άλλη έφυγε από το πλατό κλαίγοντας -

Δεν ήταν ένα απλό επεισόδιο του My Style Rocks το σημερινό (20/2) στο κανάλι του ΣΚΑΪ, αφού οι εντάσεις ήταν πολλές και οι φωνές του Στέλιου Κουδουνάρη στις διαγωνιζόμενες, ακόμη περισσότερες (δείτε εδώ το άγριο ξέσπασμά του που άφησε τους πάντες άναυδους να τον κοιτούν).

Την ώρα όμως της κριτικής της Βασιλικής έγινε ο κακός χαμός. Η ίδια, πρώτα από όλα, στεναχωρήθηκε και από τις βαθμολογίες που συγκέντρωσε από τις συμπαίκτριές της, αλλά και από αυτή των κριτών, φτάνοντας στο σημείο να λέει πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι, διότι θεωρεί πως δεν βρίσκεται στην κατάλληλη εκπομπή.

Αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks η Νικόλ

Ακούγοντας, όμως, όλα αυτά η Νικόλ, ξέσπασε με την σειρά της, διότι και εκείνη έχει συγκεντρώσει πολύ χαμηλή βαθμολογία και θεωρεί πως αδικείται, ιδιαίτερα επειδή παρατηρεί πως κι άλλες κοπέλες κάνουν τα ίδια λάθη με εκείνη, αλλά οι βαθμολογίες τους είναι πολύ υψηλότερες.

«Έχω κουραστεί και έχω βαρεθεί με τις βαθμολογίες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η προσπάθεια και ποια όχι. Πολλές φορές ακούω τις ίδιες αστοχίες από άλλες κοπέλες και βλέπω μεγαλύτερο βαθμό από τον δικό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα αποχώρησε από το πλατό με την Κατερίνα Καραβάτου να της λέει: «Νικόλ μου, είσαι εντάξει; Μπορείς να μπεις μέσα;», αλλά επέστρεψε μόνο αφού κατάφερε να συνέλθει.