My style rocks: «Θεωρώ ότι...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Χριστιάνα

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My style rocks: «Θεωρώ ότι...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Χριστιάνα

Στο σημερινό (21/2) επεισόδιο του My Style Rocks μετά τον τσακωμό της Ρέινας με την Vodos (δείτε εδώ τον λόγο) η Χριστιάνα Κατσιέρη ξεκίνησε να κλαεί γιατί τo λουκ που επέλεξε για το σημερινό κόνσεπτ, δεν άφησε ικανοποιημένες τις συμπαίκτριές της.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη επέλεξε ένα πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μία πλισέ φούστα, για να δημιουργήσει ένα ανδρόγυνο λουκ. Ωστόσο, οι περισσότερες θεώρησαν ότι η εμφάνισή της θυμίζει στολή ιδιωτικού σχολείου.

Η στιγμή που ξεκίνησε τα κλάματα η Χριστιάνα στο my style rocks

Η ίδια ένιωσε αδικημένη για την κριτική που δέχτηκε και όταν έφτασε η σειρά της να κάνει σχόλια στην Όλγα, έβαλε τα κλάματα.

«Συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω», δήλωσε στην Κατερίνα Καραβάτου, όταν τη ρώτησε γιατί είναι βουρκωμένη.

«Νιώθω ότι προσπαθώ για κάποια πράγματα, τα οποία δεν μου βγαίνουν και αν τα παρουσίαζε κάποια άλλη κοπέλα, θα πήγαιναν καλύτερα. Θεωρώ ότι αδικούμαι σε κάποια πράγματα. Και από τους κριτές και από τα κορίτσια πιο πολύ. Αλλά οκ, εγώ επέλεξα να είμαι εδώ, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Συγγνώμη», της είπε στη συνέχεια.

Στο χθεσινό επεισόδιο να θυμίσουμε ότι η Χριστιάνα ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με έναν κριτή του ριάλιτι και άκουσε ακρετά "αιχμηρά" σχόλια.

«Έχουμε μπερδέψει το styling μην πω με τι. Το styling δεν είναι βάζουμε πάνω μας ότι μας κατέβει. Το κάνουμε για να ορίσουμε και να το τοποθετήσουμε κάπου. Στη ζωή μου τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν έχω ξαναδεί φόδρα με άνοιγμα μέσα από διάφανο φόρεμα που δεν έχει άνοιγμα.

Λάθος αξεσουάρ και λάθος παπούτσι που δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις. Δυσάρεστη εικόνα από ένα κορίτσι που το έχουμε σώσει τρεις φορές. Περίμενα μια φρεσκάδα και εσένα το μυαλό σου είναι στην αυθάδεια και όχι στα ρούχα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.