Survivor all star: Όχι ένας αλλά 2 παίκτες - Βγήκαν στο τάκο και οι μπλε έμειναν ''κάγκελο''

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Όχι ένας αλλά 2 παίκτες - Βγήκαν στο τάκο και οι μπλε έμειναν ''κάγκελο''

Δύσκολες ημέρες ξημερώνουν για τους κόκκινους στο Survivor all star, καθώς την Τρίτη 21/2 είδαμε την ομάδα να χάνει την ασυλία και να οδηγείται στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλει κάποιον συμπαίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε πει και νωρίτερα, πως δεν θα βγει ένας κόκκινος στον τάκο αλλά δύο και έτσι και έγινε. Την ψήφο του κοινού από την Ελλάδα ζητάει λοιπόν ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφιδά.

Οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor all star

Νωρίτερα είδαμε τον Τάκη εκδηλώνεται ερωτικά προς την Ελευθερία Ελευθερίου

Με ανεβασμένο το ηθικό είδαμε να πηγαίνει η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού την Τρίτη 21/2 στο Survivor all star με τους μαχητές να έχουν πάρει την ασυλία και να παρατηρούν όσα έμελλε να γίνουν στην απέναντι ομάδα.

Λίγο πριν μπουν λοιπόν στην κάλπη οι κόκκινοι, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε το λόγο και άρχισε να κάνει απίστευτα σχόλια στην απέναντι ομάδα και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε τι είπε νωρίτερα για εκείνη ο Πρίαμος).

Ο ίδιος δε δίστασε να παραδεχτεί, πως του αρέσει πολύ η κοπέλα αποκαλώντας την ''κουκλάρα'' με ωραίο χαμόγελο, ενώ παράλληλα δε δίστασε να τονίσει, πως της έκανε like στα social media όσο ήταν πίσω στην Ελλάδα, ενώ στο τέλος έβγαλε και την μπλούζα του με σκοπό η τραγουδίστρια να θαυμάσει το κορμί του.