Survivor all star: «Το έχω ξαναπεί...» - Συνεχίζεται το ''άδειασμα'' του Πρίαμου μετά το μήνυμα της Καρολίνας

Εκείνη έκανε τατουάζ για εκείνον και εκείνος...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το έχω ξαναπεί...» - Συνεχίζεται το ''άδειασμα'' του Πρίαμου μετά το μήνυμα της Καρολίνας

Το βράδυ της Τετάρτης 22/2 παρακολουθήσαμε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star, το οποίο και κέρδισαν οι μαχητές, με το Μάριο Πρίαμο συγκεκριμένα να δέχεται ηχητικό από από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Καρολίνα Καλύβα.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για το αν θέλει να ακουστεί το μήνυμα, μιας και στην ομάδα ανήκει και η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία είχε ερωτικές επαφές εκτός παιχνιδιού με τον ίδιο να μην έχει θέμα να το ακούσουν όλοι μαζί.

Αφού λοιπόν, ο κύπριος άκουσε όσα είχε να πει ο Καρολίνα, στη συνέχεια έδειξε μια σχετική αμηχανία και μάλιστα την Πέμπτη 23/2 σε ερώτηση του Λιανού για το πως ένιωσε, έδειξε κουμπωμένος, αφού δεν ανέφερε καν το όνομα της Καλύβα (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα).

Τα πρώτα λόγια του Μάριου Πρίαμου για το μήνυμα της Καρολίνας στο Survivor all star

Τι πραγματικά έλεγε το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

«Χαίρομαι που σε βλέπω να λάμπεις συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι survivor με όλη την έννοια της λέξης. Φιλιά, φιλιά φιλιά. Φιλιά σε όλους. Θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος», ήταν τα λόγια της, με εκείνον να ζητά να κλείσει το θέμα εκεί, τονίζοντας πως όλες οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις θα έρθουν εκτός παιχνιδιού με τα πρόσωπα που πρέπει.

Η Ελευθερία παρακολουθούσε με θλιμμένο πρόσωπο όλο αυτό και την Ευρυδίκη να την παρηγορεί από δίπλα.