MasterChef 7: «Κουράζομαι να τον βλέπω, είναι σκατόψυχος» - Πυρ και μανία η Στέλλα για τον Παύλο

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Κουράζομαι να τον βλέπω, είναι σκατόψυχος» - Πυρ και μανία η Στέλλα για τον Παύλο

Το MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 24/2 στο κανάλι του STAR και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας συγκεντρώθηκαν μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τις βαθμολογίες των πιάτων τους από την χθεσινή (23/2) δοκιμασία (δείτε εδώ την επεισοδιακή επιστροφή του Πάνου Ιωαννίδη στο ριάλιτι).

Πριν ξεκινήσουν όμως να μιλούν, παρατηρήθηκε πως ο Πορφύρης φαινόταν αγουροξυπνημένος και με δυσκολία κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά. Έτσι, τον ρώτησαν τι συμβαίνει, με τον ίδιο να απαντά φυσικά με χιούμορ, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων.

«Μάτι σίγουρα είναι. Κάθε μέρα ματιάζομαι. Μάλλον το γυναικείο φύλο!», είπε με χαμόγελο ο ίδιος στην επιτροπή.

Άγριο "κράξιμο" από την Στέλλα για τον Παύλο στο MasterChef 7

Δεν συνεχίστηκε, όμως, στο ίδιο κλίμα η βραδιά. Αντιθέτως, η Στέλλα Κατσέ αποφάσισε να "κράξει" για τα καλά τον Παύλο στην κάμερα του παιχνιδιού και δεν δίστασε να τον "καρφώσει" για κάθε του κίνηση στην μαγειρική δοκιμασία που έζησαν ως ομάδα.

«Ο Παύλος μόνο γκρίνια είναι και κοιτάζει μόνο να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Κατ’ αρχάς θα ήθελε να είναι στη μπλε ομάδα γιατί εκεί είναι η παρέα του και για την μπλε ομάδα μιλάω για τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Μότο και εν μέρει τον Θοδωρή. Είναι σαν να είναι οι… μάγειρες και εμείς! Δηλαδή αυτοί και τα τσουτσέκια! Εμείς είμαστε τα τσουτσέκια. Έχουν αυτό το ύφος και γενικά ο Παύλος έχει και πολύ άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ νευρικός, με πολύ κακό τρόπο. Ο Ηλίας είναι πιο συγκρατημένος μάλλον γιατί γνωρίζει και το παιχνίδι καλύτερα. Τώρα, ο Παναγιώτης είναι μια μιζέρια από μόνος του. Ξυπνάει το πρωί και σέρνεται όλη μέρα. Δηλαδή κουράζομαι να τον βλέπω. Ο Παύλος είναι σκατόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτόν».

MasterChef 7 Στέλλα

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά έτσι, καθώς μία ημέρα πριν η ίδια ανέφερε: «Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης».