MasterChef 7: «Είναι ηλίθι@ η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά» - Ασύλληπτο "κράξιμο" από την Μαρία για την...

Δεν μπορεί να δεχθεί τον λόγο που πήρε την ασυλία κάποιος άλλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Είναι ηλίθι@ η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά» - Ασύλληπτο

Η κόκκινη ομάδα του MasterChef 7 έχασε στην τελευταία δοκιμασία από τους μπλε και έτσι οι δεύτεροι έπρεπε να αποφασίσουν σε ποιον αντίπαλο παίκτη θα δώσουν ασυλία, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Η Πωλίνα ήταν εκείνη που είπε το όνομα εν τέλει, ακόμη κι αν δεν συμφωνούσαν όλοι οι συμπαίκτες της και η απόφαση αυτή φαίνεται πως εκνεύρισε ιδιαίτερα την Μαρία.

Μιλώντας στην κάμερα του STAR, λοιπόν, η τελευταία, έφτασε στο σημείο μέχρι και να βρίζει την αντίπαλό της, διότι θεώρησε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου καλά, τονίζοντας πως ήταν μία απόφαση που βγήκε λόγω φόβου και όχι με αντικειμενικά κριτήρια.

Διαβάστε επίσης: «Προσπαθώ να μάθω στην σύντροφό μου να...» - Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη για την μητέρα του παιδιού του

Ασύλληπτο "άδειασμα" από την Μαρία για την Πωλίνα στο MasterChef 7

«Θα δώσω την ασυλία για τον Αλέξανδρο γιατί έχει κάνει το καλύτερο πιάτο, μαζί με την Μαρία και νομίζω ότι η ασυλία πρέπει να πάει στον άνθρωπο που κάνει το καλύτερο πιάτο», ήταν τα λόγια της Πωλίνας που σαν αρχηγός της νικήτριας ομάδας, της μπλε, είχε τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη της αντίθετης ομάδας.

«Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά», είπε τότε η Μαρία.

Και συμπλήρωσε με ένταση η 25χρονη: «Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά! Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;».

Το ξέσπασμα της Στέλλας σε βρισιές για τον Παύλο

Ένα ξέσπασμα είχε και η Στέλλα Κατσέ νωρίτερα, καθώς αποφάσισε να "κράξει" για τα καλά τον Παύλο στην κάμερα του παιχνιδιού και δεν δίστασε να τον "καρφώσει" για κάθε του κίνηση στην μαγειρική δοκιμασία που έζησαν ως ομάδα.

«Ο Παύλος μόνο γκρίνια είναι και κοιτάζει μόνο να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Κατ’ αρχάς θα ήθελε να είναι στη μπλε ομάδα γιατί εκεί είναι η παρέα του και για την μπλε ομάδα μιλάω για τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Μότο και εν μέρει τον Θοδωρή. Είναι σαν να είναι οι… μάγειρες και εμείς! Δηλαδή αυτοί και τα τσουτσέκια! Εμείς είμαστε τα τσουτσέκια. Έχουν αυτό το ύφος και γενικά ο Παύλος έχει και πολύ άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ νευρικός, με πολύ κακό τρόπο. Ο Ηλίας είναι πιο συγκρατημένος μάλλον γιατί γνωρίζει και το παιχνίδι καλύτερα. Τώρα, ο Παναγιώτης είναι μια μιζέρια από μόνος του. Ξυπνάει το πρωί και σέρνεται όλη μέρα. Δηλαδή κουράζομαι να τον βλέπω. Ο Παύλος είναι σκατόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτόν».

MasterChef 7 Στέλλα