Survivor all star spoiler (26/2): Κάποια θα χαρεί πολύ με αυτή την εξέλιξη - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας

Για δείτε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star spoiler (26/2): Κάποια θα χαρεί πολύ με αυτή την εξέλιξη - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας

Με νέο επεισόδιο θα επιστέψει το αγαπημένο ριάλιτι του κοινού, Survivor all star την Κυριακή 26/2 με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές μιας και αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα σε όσα αφήσαμε στη μέση την Πέμπτη 23/2.

Δε γίνεται να μη σχολιάσουμε την είδηση φωτιά, που έσκασε με το Μάριο Πρίαμο να είναι για την ώρα πρωταγωνιστής σε ό,τι κάνει, καθώς τα ερωτικά του απασχολούν πολύ περισσότερο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 23/2 η Αφροδίτη Σκαφιδά και η Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την απόλυτη αποκάλυψη, καθώς είπαν καθαρά στην κάμερα, πως Μάριος και Ελευθερίου είναι πολύ κοντά και μάλιστα ξανά μαζί, με την Αφροδίτη να δηλώνει απογοητευμένη από τη φίλη της...

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor all star

Μέχρι λοιπόν να δούμε αν τα παιδιά είναι μαζί και αν θα το επισημοποιήσουν, θα πρέπει παράλληλα να ασχοληθούμε και με το κομμάτι της επιβίωσης μιας και την Κυριακή 26/2 μπλε και κόκκινοι θα αγωνιστούν για την ασυλία αλλά και για το φαγητό τους (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν).

Και αφού το χαμόγελο αυτή τη φορά θα είναι μεγαλύτερο στην ομάδα των μαχητών, οι μπλε και το τηλεοπτικό κοινό μαζί θα παρακολουθήσουν τους κόκκινους, έναν έναν να πηγαίνουν προς την κάλπη.

Εμείς από το Youweekly.gr έχουμε τις πρώτες μας πληροφορίες και δε θα σας κρατήσουμε σε αγωνία σχετικά με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έγκυρη και έτσι μετά βεβαιότητας, θα σας πούμε, πως στον τάκο βγαίνει ακόμα πριν καλά καλά εγκλιματιστεί στο νησί η Χριστίνα Κεφαλά.