The Voice 25/2 highlights: Απαστράπτουσα η Φαίη Σκορδά στο 2ο live

Όλα όσα είδαμε χθες το βράδυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice 25/2 highlights: Απαστράπτουσα η Φαίη Σκορδά στο 2ο live

Άκρως ανατρεπτικό και απολαυστικό ήταν το χθεσινοβραδινό 25/2 live του The Voice, με μερικούς παίκτες να φτάνουν όλο και πιο κοντά στην πολυπόθητη νίκη.

Τα 25/02 highlights του The Voice

Με τεράστιο σκίσιμο στο πόδι - Απαστράπτουσα η Φάιη Σκορδά με maxi φόρεμα στο 2ο live

Ο απόλυτος χαμός έγινε το Σάββατο 25/2 στο νέο επεισόδιο του The voice με τη Φαίη Σκορδά να ανοίγει το δεύτερο live και το κοινό να την αποθεώνει για τη λαμπερή εμφάνισή της, μην αφήνοντας την να μιλήσει από τα χειροκροτήματα.

Να τονίσουμε εδώ, πως στο 2ο live Cross battles συνεχίζονται οι απολαυστικές μουσικές μονομαχίες με σκοπό να προκριθούν 7 διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό από το δεύτερο Cross Battle.

Η Φαίη φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο το ρόλο της με την ίδια να δείχνει στα καλύτερά της μέσα από την επιλογή της να φορέσει ένα ροζ, αστραφτερό maxi φόρεμα με εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια στο twitter για την πρώτη της εμφάνιση).

Αδιανόητο σκηνικό στον ημιτελικό - Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κριτές και η Φαίη Σκορδά

Το βράδυ του Σαββάτου 25/2 η Φαίη Σκορδά άνοιξε το 2ο live Cross battles του The Voice με τις απολαυστικές μουσικές μονομαχίες, από τις οποίες θα προκριθούν στον ημιτελικό μόνο 7 διαγωνιζόμενοι.

Αμέσως μετά τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας είδαμε στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου να ανεβαίνουν η Άννυ Γαλάνη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Ζαφείρης Παρασχάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το ταλέντο και των δύο είναι αδιαμφισβήτητο, με την κοπέλα να ερμηνεύει το «τυχερό αστέρι», ενώ το αγόρι είπε το «Angels» ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Μετά λοιπόν από την ψηφοφορία του κοινού είδαμε να συμβαίνει το απίστευτο, αφού η διαφορά των δύο ήταν τεράστια μιας και ο Ζαφείρης υπερίσχυσε με 74% έναντι του 26%.

Πάγωσε η Σκορδά με τον Ρουβά – «Οι γραμμές είναι ακόμα ανοιχτές, Φαίη;»

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκαν η Κάτια Σαμαντζη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η μεν πρώτη ερμήνευσε το κομμάτι «Unholy» ενώ η δεύτερη κλήθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Youkali». Αμέσως μετά την σκηνική τους προσπάθεια, οι τέσσερις coaches έκαναν τα δικά τους σχόλια προς τις δύο διαγωνιζόμενους πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σάκης Ρουβάς έμελλε, όμως, να στεναχωρήσει λίγο την μελαχρινή διαγωνιζόμενη του The Voice με όσα εξέφρασε στον αέρα του επεισοδίου. «Οι γραμμές είναι ακόμα ανοιχτές, Φαίη; Θα τις κλείσεις τώρα; Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Δήμητρα έχει μια εκπληκτική φωνή και δεν το συζητάμε αυτό. Δήμητρα, στο έχω ξαναπεί, σε θαυμάζω και μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου. Μπράβο, σε ευχαριστούμε που έχεις έρθει στο Voice αλλά θα σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τραγούδι σήμερα. Τι έγινε Φαίη; Κατάπιες κάτι; Στραβοκατάπιες;».

«Το Πάνο κοιτάζω. Ε, ο Πάνος διάλεξε το τραγούδι» πρόδωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια του The Voice για να συνεχίσει ο Σάκης Ρουβάς την κριτική του. Ξέρω πως τραγουδάς, σε έχω ακούσει και σου έχω εκφράσει τον θαυμασμό μου. Δεν είμαι όμως σίγουρος για το τραγούδι σήμερα και είναι η πρώτη φορά που στο λέω αυτό. Εύχομαι τα καλύτερα, εννοείται, και για τις δύο αλλά νομίζω ότι σήμερα το τραγούδι δεν σε βοήθησε και μπορούμε να το συζητήσουμε, αν θες, μετά αυτό».

Για την ιστορία του The Voice, λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό συμφώνησε με τον απόλυτο Έλληνα σταρ και δεν έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό στην Δήμητρα Κωνσταντοπούλου. Έτσι, με ποσοστό 51%, στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου πέρασε η Κάτια Σαμαντζη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Αποχώρησε δίχως να χαιρετήσει την Φαίη Σκορδά

Με μια γυναικεία μονομαχία ολοκληρώθηκε το 2o live cross battle του The Voice και στην σκηνή βρέθηκαν και πάλι η Σταυρούλα Δημητροπούλου από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Θεοδώρα Μουρατίδου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, η Θεοδώρα Μουρατίδου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συγκέντρωσε το 76% έναντι 24% που συγκέντρωσε η Σταυρούλα Δημητροπούλου από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τότε ήταν που η ηττημένη διαγωνιζόμενη, ωστόσο, ξεκίνησε να αποχωρεί εκ παραδρομής από τη σκηνή δίχως να χαιρετήσει την παρουσιάστρια του The Voice. «Έλα, Σταυρούλα μου, περίμενε! Δεν θέλει η Σταυρούλα να μου πει τίποτα! Στεναχωρήθηκες, δεν πειράζει» τόνισε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για να επιστρέψει, τρέχοντας, η Σταυρούλα Δημητροπούλου προς το μέρος της ζητώντας, με χαμόγελο, συγγνώμη. «Δεν ξέρω με αποσυντόνισε και ο Πάνος. Θέλω να πάω στον coach μου» πρόδωσε, επίσης, δειλά η νεαρή διαγωνιζόμενη του The Voice.

Εντυπωσίασε η Έλενα Παπαρίζου με την εμφάνισή της στη σκηνή

Η Φαίη Σκορδά το βράδυ του Σαββάτου 25/2 καλησπέρισε για μια ακόμη φορά τους τηλεθεατές του The Voice, με το δεύτερο επεισόδιο των live cross battles.

Στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων, ανέβηκε και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε μαζί στη σκηνή του μουσικού σόου και ξεσήκωσε κοινό και θεατές. Μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια στη σκηνή βρέθηκαν και η Joanne με την Marseaux και μας χάρισαν ένα καταπληκτικό performance.