Survivor All Star spoiler 27/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση

Η ομάδα που νικάει την 2η ασυλία και ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 27/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται να δούμε απόψε 26/2 το βράδυ και οι δύο ομάδες, Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία όμως θα συνοδευτεί και με έπαθλο φαγητού.

Και οι 2 ομάδες λοιπόν μπαίνουν άκρως δυναμικά στον στίβο μάχης, ωστόσο όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, η Ελευθερία Ελευθερίου καταρρέει και μαζεύονται κατευθείαν σχεδόν όλοι από πάνω της προκειμένου να δουν αν είναι καλά.

Εκτός από έναν....

Ο λόγος για τον Μάριο, ο οποίος όπως φαίνεται στο τρέιλερ με το που λιποθυμά η πρώην σύντροφός του, παίρνει μερικές εκφράσεις γέλιου και ειρωνείας ενώ δεν πάει καν να δει πως είναι η τραγουδίστρια στην υγεία της. Μόλις λοιπόν τελειώσει ο αγώνας (δείτε εδώ ποια ομάδα νικάει), Μαχητές και Διάσημοι επιστρέφουν στις καλύβες τους και τόσο η Ελευθερία όσο και μερικές συμπαίκτριές της σχολιάζουν πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε ο Κύπριος παίκτης.

Μάλιστα, εντάσεις θα δούμε έπειτα και στο συμβούλιο του νησιού και συγκεκριμένα μεταξύ Παναγιώτη - Ηλία Γκότση...

Δείτε εδώ τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ο δεύτερος παίκτης προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Το Youweekly.gr όμως σας έχει πληροφορίες και για την ομάδα που θα βγει αύριο η νικήτρια και θα κερδίσει έτσι την 2η ασυλία αλλά και τον παίκτη που θα βγει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας έχουν πει, η ομάδα που πιθανότατα θα πάει ήσυχη και χαλαρή στο συμβούλιο του νησιού θα είναι οι Διάσημοι και έτσι οι Μαχητές θα χρειαστεί να ψηφίσουν έναν δικό τους, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Αύριο όμως, 27/2, πρωί πρωί εμείς θα σας έχουμε τα έγκυρα αποτελέσματα για αυτό stay tuned!