Survivor All Star trailer 27/02: «Μας ζαλίζετε τα...» - Απίστευτος καυγάς Μπάρτζη και Αγόρου! Παραλίγο να τους χωρίσει η παραγωγή

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star trailer 27/02: «Μας ζαλίζετε τα...» - Απίστευτος καυγάς Μπάρτζη και Αγόρου! Παραλίγο να τους χωρίσει η παραγωγή

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 27/2 επεισόδιο του Survivor All Star, μιας και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκλονιστικό, ενώ για ακόμη μια φορά δεν λείπουν οι καυγάδες και οι εντάσεις!

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν η παίκτρια, που όπως είδαμε χθες, βγήκε πρώτη στον τάκο, μετά την ήττα των Κόκκινων και φυσικά η απογοήτευσή της ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, μιας και όπως ακούγεται να λέει στην αρχή του τρέιλερ, πάντα οι νέοι παίκτες είναι οι εύκολοι στόχοι.

«Δεν ξέρω αν η Χριστίνα προσπαθεί να θυματοποιήσει τον εαυτό της προσπαθώντας να βγάλει εμένα παρανοϊκή», λέει από την πλευρά της η Ελευθερία με μια νέα κόντρα να έχει ξεσπάσει όπως φαίνεται στην καλύβα των Κόκκινων. «Χριστίνα-κωμική θεατρική παράσταση 1-0. Σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;» απαντάει η Χριστίνα Κεφαλά.

Όσον αφορά, δε, τον στίβο μάχης, εκεί κι αν θα επικρατήσει χαμός, μιας και μια κίνηση του Νίκου Μπάρτζη αρκεί για να ξεσπάσει άγριος καβγάς και να «ανάψουν» τα αίματα μεταξύ εκείνου και του Νικόλα Αγόρου!

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία απόψε!

Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού η Στέλλα Ανδρεάδου στέκεται στη στάση του αντιπάλου της, Νίκου, στον αγώνα και αναφέρει: «Ήταν πάρα πολύ ειρωνικός ο τρόπος του, πρόσβαλε εμένα και την ομάδα μου».

Δείτε εδώ τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Το αποψινό 27/2 trailer του Survivor All Star