Survivor All Star spoiler 28/02: ΣΟΚ - Οι πρώτες πληροφορίες για τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση

Ανατροπάρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 28/02: ΣΟΚ - Οι πρώτες πληροφορίες για τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση

Αναμπουμπούλα υπάρχει για ακόμη μια εβδομάδα στο Survivor all star με τις ασυλίες μιας και πλέον έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και οι Μπλε και κερδίζουν αρκετές νίκες, με τους Κόκκινους να αντιμετωπίζουν πια ανταγωνισμό.

Χθες, Κυριακή 26/2, παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία, την οποία και κέρδισαν οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους. Αυτή ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία όπως είδαμε στο αποψινό 27/2 τρέιλερ, δεν το πήρε και τόσο καλά...

Όσον αφορά την αποψινή 27/2, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η ομάδα που θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία είναι η... Κόκκινη! Έτσι, θα πάνε στο συμβούλιο και θα βγάλουν στον τάκο έναν δικό τους, που θα βγει υποψήφιος μαζί με την Χριστίνα -δείτε εδώ ποιος!

Οι πρώτες πληροφορίες για τον 3ο και τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor all star

Μάλιστα, σας έχουμε ήδη μαρτυρήσει και την ομάδα που πιθανότατα θα κερδίζει αύριο την τρίτη και τελευταία ασυλία και αυτή θα είναι οι Μπλε.

Αν όντως χάσουν λοιπόν οι Κόκκινοι, η 3η υποψήφια θα είναι η Ελένη Χαμπέρη μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί θα επιστρέψουμε με έγκυρες πληροφορίες!