Survivor all star: «Μας ζαλίζετε τον...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Μπάρτζης

Πήγαν να τους χωρίσουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μας ζαλίζετε τον...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Μπάρτζης

Μια νέα ένταση είδαμε να δημιουργείται τη Δευτέρα 27/2 στο Survivor all star με τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει εκτός εαυτού, όταν έγινε γνωστό, πως θα έπρεπε να επαναληφθεί ένας αγώνας, μετά από απόφαση της παραγωγής.

Ο παίκτης των μαχητών άρχισε να βρίζει και τότε οι μπλε μπήκαν στη μέση με τον Νικόλα Αγόρου συγκεκριμένα να αρπάζεται μιας και απαιτεί το σεβασμό τόσο από την ομάδα του, όσο και από τους αντιπάλους του (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα).

Η ένταση του Νικόλα Αγόρου με τον Νίκο Μπάρτζη στο Suvivor all star

Μεταμορφώθηκε η Αφροδίτη Σκαφιδά

Μια δύσκολη ημέρα είδαμε να ξημερώνει στην ομάδα των διάσημων την Δευτέρα 27/2 στο survivor all star με την Αφροδίτη Σκαφιδά να δημιουργεί ανησυχία και μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της μιας και ξύπνησε παραμορφωμένη.

Ο λόγος για ένα αλλεργικό σοκ, που υπέστη με την ίδια να μη μπορεί να μιλήσει και τα μάτια της να είναι εμφανώς πρησμένα. Έτσι λοιπόν, μπήκαν στη μέση απευθείας οι γιατροί μιας και το ζήτημα ήταν σοβαρό και έτσι η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή», είπε ο Σάκης Κατσούλης.