Masterchef 7: Άβολο περιστατικό με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έφτυσε τη μπουκιά του μπροστά σε όλους

Τι δεν πήγε καλά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Άβολο περιστατικό με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έφτυσε τη μπουκιά του μπροστά σε όλους

Τη Δευτέρα 17/2 οι επίδοξοι σεφ, που διαγωνίζονται στο Masterchef 7 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία του του Mystery Box, η οποία όπως φάνηκε από τις κριτικές είχε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες (δείτε εδώ πως τα πάει το ριάλιτι μαγειρικής σε τηλεθέαση).

Όταν μάλιστα ήρθε η σειρά της Μαρίας να παρουσιάσει το πιάτο της και συγκεκριμένα ένα shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο συνέβη κάτι πολύ άβολο. Πιο αναλυτικά, είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει κάτι, που δε συνηθίζει αφού έφτυσε τη μπουκιά του σε μία χαρτοπετσέτα.

Το φαγητό που δεν άρεσε καθόλου στους κριτές του Masterchef 7

«Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει. Δεν είναι νόστιμό. Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι καθόλου ωραίο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική της Πωλίνας

Μετά το masterclass της Κυριακής 26/2 στο Masterchef 7 και τη γκάφα του Πάνου Ιωαννίδη, την Δευτέρα 27/2 είδαμε ένα νέο επεισόδιο με την Πωλίνα Βετσίνοβα να αναδεικνύεται η καλύτερη παίκτρια από την δοκιμασία της προηγούμενης εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν οι κριτές της ανακοίνωσαν, πως είχε στα χέρια της κάποια πλεονεκτήματα και έτσι θα μπορούσε αρχικά να παρακολουθήσει την όλη δοκιμασία από τον εξώστη με την ίδια να μη δέχεται, τονίζοντας πως πήγε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί!

«Σε μια δοκιμασία αποχώρησης με την Γιώτα, με νευρίασε πάρα πολύ από τον εξώστη γιατί έλεγε χαζά πράγματα και στο σπίτι έκανε κάτι για μένα. Δεν μιλάει με εμένα καλά, έκανε χαζές πλάκες που δεν μου αρέσουν αλλά μετά, όταν κατάλαβε ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα, μου είπε «Πωλίνα, είναι πλάκα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε κλπ». Εντάξει, εγώ όμως τα θυμάμαι όλα.

Δεν έχω θέμα με την καινούργια Μαρία, Λαζαρίδου νομίζω. Είναι καλή κοπέλα αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω γιατί, χωρίς λόγο. Δεν είμαι κακιά, δεν σκέφτομαι κάποια κακία για αυτήν αλλά νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε κάτι από αυτήν γιατί κάνει παρέα με όλους, μιλάει με όλους, είναι πολύ ευγενική, πολύ καλή κοπέλα αλλά… νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι έτσι, μετά μπορεί να δείξουν τα νύχια τους», είπε η Πωλίνα.