Survivor All Star highlights 27/2: Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου και ο παίκτης που κινδυνεύει με αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 27/2: Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου και ο παίκτης που κινδυνεύει με αποχώρηση

Χαμός για ακόμη μια φορά επικράτησε στο χθεσινοβραδινό 27/2 επεισόδιο του Survivor All Star. Τσακωμοί, εντάσεις και πισώπλατες μαχαιριές ήταν οι πρωταγωνιστές της Δευτέρας. Ποιος βγήκε στον τάκο μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά;

Τα 27/2 highlights του Survivor All Star

Τουμπανιασμένη με πρησμένα μάτια - Μεταμορφώθηκε η Αφροδίτη Σκαφιδά

Μια δύσκολη ημέρα είδαμε να ξημερώνει στην ομάδα των διάσημων με την Αφροδίτη Σκαφιδά να δημιουργεί ανησυχία και μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της μιας και ξύπνησε παραμορφωμένη.

Ο λόγος για ένα αλλεργικό σοκ, που υπέστη με την ίδια να μη μπορεί να μιλήσει και τα μάτια της να είναι εμφανώς πρησμένα. Έτσι λοιπόν, μπήκαν στη μέση απευθείας οι γιατροί μιας και το ζήτημα ήταν σοβαρό και έτσι η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Μας ζαλίζετε τον...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Μπάρτζης

Μια νέα ένταση είδαμε να δημιουργείται στον στίβο μάχης με τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει εκτός εαυτού, όταν έγινε γνωστό, πως θα έπρεπε να επαναληφθεί ένας αγώνας, μετά από απόφαση της παραγωγής.

Ο παίκτης των μαχητών άρχισε να βρίζει και τότε οι μπλε μπήκαν στη μέση με τον Νικόλα Αγόρου συγκεκριμένα να αρπάζεται μιας και απαιτεί το σεβασμό τόσο από την ομάδα του, όσο και από τους αντιπάλους του.

Με μικρή διαφορά πήραν τη νίκη - Η ομάδα που θα πάει χαλαρή στο συμβούλιο του νησιού

Έναν πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε χθες με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στη μάχη με σκοπό να πάρουν τη 2η ασυλία της εβδομάδας, αλλά και το εξίσου πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού.

Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει από νωρίς και εν τέλει έτσι έγινε, μιας και με σκορ 10/8 το τοτέμ πήραν οι διάσημοι, οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες μετά τη χθεσινή τους ήττα.

«Μου δίνει θάρρος...» - ''Σούσουρο'' με την κίνηση της Ελευθερίου στον Τάκη Καραγκούνια

Πολλά τα ειδύλλια, που εκτυλίσσονται στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου, αφού εκτός από τα ζευγάρια, που ήταν μαζί στην έξω τους ζωή στην Ελλάδα - σιγά σιγά - βλέπουμε να δημιουργούνται καινούργια ακόμα και από τις αντίπαλες ομάδες.

Και αν η λέξη ζευγάρια είναι υπερβολική, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το φλερτ του Τάκη Καραγκούνια στην Ελευθερία Ελευθερίου, με τον ίδιο να δέχεται και μαθήματα από το φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο για το πως θα την προσεγγίσει (δείτε εδώ το επικό βίντεο).

Τα σχόλια συμπάθειας του Τάκη συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα 27/2 με τον Καραγκούνια παρά την ήττα της ομάδας του να αποκαλύπτει, πως ανεβαίνει η διάθεσή του μέσα από το χαμόγελο της Ελευθερίου.

«Τραγωδία! Πότε θα επιστρέψω;» - Σοβαρός τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μια κακή ημέρα ξημέρωσε για κάποιους από τους παίκτες μιας και είδαμε να τραυματίζεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μάλιστα ο παίκτης αναγκάστηκε να σταματήσει στα μισά του αγώνα και να ζητήσει αντικαταστάτη, κάτι που όπως ανέφερε και την προσωπική του συνέντευξη θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.

«Μπαίνω να παίξω χωρίς άγχος αλλά με πάρα πολύ ενέργεια, σίγουρα, την ένιωθα. Όλα καλά, προηγούμαι στο δίχτυ και εκεί που κάνω το σάλτο μορτάλε… κάνει μια διάταση ο δικέφαλος μηριαίος και εκτός ο Κωνσταντίνος! Τι γίνεται τώρα, λοιπόν; Αναμονή! Πόσο θα κάτσω έξω; Ουδείς γνωρίζει.

Είναι και λίγο μάτι για να τα λέμε και όλα! Είμαι και λίγο ευάλωτος εγώ σαν άνθρωπος ενεργειακά οπότε βρήκε τρύπα και μπήκε μέσα μου! Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος Είμαι άνθρωπος που δύσκολα θα έχει διενέξεις, εντάσεις και διαφωνίες. Στην ομάδα μέσα υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος όμως έχει εμμονή μαζί μου και εκτός από εμμονή έχει και γλωσσοφαγιά γιατί δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε σήμερα. Ανοίγω συζήτηση ο βλάκας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν το αγώνισμα. Πάρ’ τα Κωνσταντίνε, κάτσε τώρα έξω δυο, τρεις, τέσσερις ημέρες.

Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι 100%. Μπορείτε να με φωνάζετε από σήμερα και μάνατζερ ράγκμπι! Το μόνο που μένει είναι να το δέσω και όταν παίζω να φωνάζω πως «σας κερδίζω με το πόδι έτσι». Αυτό μένει, δεν έχει κάτι άλλο. Τραγωδία πραγματική! Πότε θα επιστρέψω;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Άδικο; Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την ομάδα των μαχητών να χάνει την ασυλία και το έπαθλο φαγητού, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει και νωρίτερα και φυσικά βγήκαμε σωστοί μιας και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι μαχητής και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.