Survivor All Star: «Πουλάνε και την οικογένειά τους για το ριάλιτι» - Στο στόχαστρο ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πουλάνε και την οικογένειά τους για το ριάλιτι» - Στο στόχαστρο ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Χαμός έχει γίνει στην μπλε ομάδα του Survivor All Star, καθώς βγήκε στον τάκο προς αποχώρηση ένας από τους νεότερους παίκτες τους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης συγκεκριμένα. Ο ίδιος, δηλαδή, δεν το πήρε καθόλου καλά και το επόμενο πρωί μετά την ψηφοφορία στο συμβούλιο του Άγιου Δομίνικου, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και ξέσπασε (δείτε εδώ ποιες παίκτριες θα τον συνοδεύσουν).

Ο ίδιος ανέφερε πως οι κόκκινοι τον στηρίζουν πολύ περισσότερο από ότι οι συμπαίκτες του και αυτό είναι κάτι που τον στεναχωρεί ιδιαίτερα, αλλά φαίνεται πως έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του και έχει βγάλει τα ματάκια του μόνος του.

Στο στόχαστρο του Survivor All Star ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Και αυτό γιατί ο ίδιος ψήφισε την Τζο Μαριδάκη και όταν εκείνη τον ρώτησε, της απάντησε πως ψήφισε τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά έπειτα αποκαλύφθηκε ποια ήταν η αλήθεια. Γι' αυτό "τα πήρε" και εκείνη, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μόλις ενημερώθηκε τι συνέβη, διότι ο δεύτερος θεωρεί πως ο Παναγιώτης άλλα λέει και άλλα κάνει τελικά.

«Φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στο Survivor. Εδώ πέρα ο καθένας πουλάει τη μάνα του και τον πατέρα του για να παραμείνει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Τζο.

Όμως, ο υποψήφιος προς αποχώρηση θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την συμπαίκτριά του. Αυτό κατέληξε σε τσακωμό με τον Ασημακόπουλο, με τον Κωνσταντινίδη να λέει πως είναι διπρόσωπος και ψεύτης και δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του.