Survivor All Star: «Με έχει πάρει από πίσω» - Καταγγελία "βόμβα" από τον Στάθη Σχίζα για το θηλυκό που δεν τον αφήνει σε ησυχία

«Έτσι όπως κάθομαι και βλέπω την ανατολή του ήλιου, άκουσα κάτι να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Με έχει πάρει από πίσω» - Καταγγελία

Την ώρα που έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star (δείτε εδώ γιατί), ο Στάθης Σχίζας βιώνει έναν πόλεμο άλλου είδους, κάτι που δεν περίμενε ποτέ πως θα του συνέβαινε.

Πιο συγκεκριμένα, παρατήρησε πως υπάρχει ένα θηλυκό που δεν τον αφήνει σε ησυχία, καθώς τον ακολουθεί συνέχεια και, μάλιστα, δεν τον αφήνει ούτε να κοιμηθεί καλά καλά. Και εκεί που θα πίστευε κανείς πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον φόβο της για την απιστία), ο ίδιος εξήγησε περί τίνος πρόκειται.

Το θηλυκό που δεν αφήνει σε ησυχία τον Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star

Ανέφερε, δηλαδή, πως υπάρχει μία πάπια στην παραλία των διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, η οποία τον ενοχλεί όλη την ώρα, διότι τον ξυπνάει και φταίει για τις καρύδες που πέφτουν διαρκώς δίπλα του.

«Στον Άγιο Δομίνικο έχουμε τα φυσικά ξυπνητήρια και όχι αυτά που έχουμε στη χώρα μας. Εμείς έχουμε για ξυπνητήρι μία... πάπια. Κατά τις 6 ξεκινάει, την έχει δει κόκορας», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Ξύπνησα κι εγώ και ακούω την πάπια. Και έτσι όπως κάθομαι και βλέπω την ανατολή του ήλιου, άκουσα κάτι να σκάει δίπλα μου. Μετά από λίγο μου ξαναπερνάει. Μετά και τρίτη καρύδα δίπλα από το κεφάλι μου.

Κάποιος την είχε δει την πάπια και πετούσε καρύδες. Εμπόλεμη ζώνη. Προσπαθούσα να προστατευτώ να μη με φάει η πάπια. Εν τέλη γλίτωσα από πάπια και από καρύδες. Η πάπια με έχει πάρει από πίσω, και τώρα που κάνω συνέντευξη από πίσω μου είναι η πάπια, κάτι πρέπει να γίνει».