Survivor All Star: Ο Στάθης ξεμπροστάζει τον Χανταμπάκη - «Έψαχνε κάμερα για να μου ρίξει ευθύνες! Είναι αυτό που βλέπαμε το 2017»

«Είναι 100% πονηρός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Ο Στάθης ξεμπροστάζει τον Χανταμπάκη - «Έψαχνε κάμερα για να μου ρίξει ευθύνες! Είναι αυτό που βλέπαμε το 2017»

Με φόρα έχει επιστρέψει όπως φαίνεται απόψε το Survivor All Star, με τις εντάσεις και τους τσακωμούς να μην έχουν τελειωμό, όσον αφορά όμως αποκλειστικά την Κόκκινη Ομάδα.

Αρχικά είδαμε το θάψιμο του Στάθη και του Μπάρτζη για τον Μάριο (δείτε εδώ), έπειτα το κράξιμο της Σταυρούλας (δείτε εδώ) κι σειρά είχε ξανά ο Στάθης, αλλά αυτή τη φορά έβγαλε το... φτυάρι για τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Απίστευτο "άδειασμα" από τον Στάθη για τον Χανταμπάκη

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως βγαίνοντας από το συμβούλιο, άκουσε τον ίδιο και τον Μάριο να φωνάζουν πως "έγιναν μάγκες στον κόσμο" (με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας), κάτι που εξόργισε τον Σχίζα, μιας και όπως τους είπε, σε περίπτωση που φύγει η Ελένη Χαμπέρη, θα ξεκινήσουν για τα καλά οι ήττες.

Όλα αυτά ο Στάθης, όπως είπε, τα συνόδεψε και με βρισιά, με τον Στέλιο να ψάχνει αμέσως γύρω του κάμερες προκειμένου να «πάρει ξανά το αγγελικό του πρόσωπο» και να του αποδώσει τις ευθύνες. Τόνισε, λοιπόν, πως ο Χανταμπάκης είναι 100% πονηρός, πως είναι ρόλος και πως είναι ακριβώς ότι είχαμε δει το μακρινό 2017....

«Γυρνώντας στην καλύβα μας, κατεβαίνει ο Χανταμπάκης με τον Πρίαμο και τους ακούμε να λένε μεταξύ τους και σε χαμηλό τόνο, “βγήκαμε μάγκες στον κόσμο που ψηφίσαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου” και λέω, τι τους νοιάζει να βγουν μάγκες για τον κόσμο; Όλα για το φαίνεσθαι; Πάω και τους πιάνω και τους λέω, “σοβαρά μιλάτε, τι βγήκατε μάγκες; Η Ελένη είναι πιο δυνατή στο γυναικείο κομμάτι”.

Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω.

Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor toy 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα, λοιπόν, με δικές μας πληροφορίες, έγινε γνωστό πως οι εντάσεις στην ομάδα των διασήμων θα επηρεάσουν την επίδοσή τους και άρα το αποτέλεσμα, επομένως στους 10 πόντους θα φτάσουν οι Μπλε και θα αφήσουν πίσω τους Κόκκινους με μούτρα και απογοήτευση.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως υπάρχει ανοιχτή μια υποψηφιότητα και έτσι θα πρέπει ένας παίκτης να φύγει και να έρθει πίσω στην Ελλάδα και όσα σκληρά συμβαίνουν τελευταία...

Η αποκλειστική πηγή του Youweekly.gr έχει την πληροφορία στα χέρια της και έτσι και εμείς μπορούμε με βεβαιότητα να σας μεταφέρουμε, πως το άτομο, που θα φύγει από το παιχνίδι θα είναι από τους διάσημους και συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, φεύγει..