Survivor All Star: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην το κάνετε αυτό» - "Κατέρρευσε" πριν τον αγώνα η Ελένη Χαμπέρη

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην το κάνετε αυτό» -

Ο κακός χαμός επικράτησε στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star, λίγο πριν ξεκινήσουν οι δύο ομάδες να αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Κι όλα αυτά με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Μετά λοιπόν τον έντονο καυγά της Κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ τι συνέβη), η Ελένη δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα πριν το αγώνισμα του Survivor All Star

«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα! Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας» είπε με κλάματα στα μάτια η Ελένη Χαμπέρη.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα, λοιπόν, με δικές μας πληροφορίες, έγινε γνωστό πως οι εντάσεις στην ομάδα των διασήμων θα επηρεάσουν την επίδοσή τους και άρα το αποτέλεσμα, επομένως στους 10 πόντους θα φτάσουν οι Μπλε και θα αφήσουν πίσω τους Κόκκινους με μούτρα και απογοήτευση.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως υπάρχει ανοιχτή μια υποψηφιότητα και έτσι θα πρέπει ένας παίκτης να φύγει και να έρθει πίσω στην Ελλάδα και όσα σκληρά συμβαίνουν τελευταία...

Η αποκλειστική πηγή του Youweekly.gr έχει την πληροφορία στα χέρια της και έτσι και εμείς μπορούμε με βεβαιότητα να σας μεταφέρουμε, πως το άτομο, που θα φύγει από το παιχνίδι θα είναι από τους διάσημους και συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, φεύγει..