«Όταν μαζί με την "φίλη μου"... - Η Παναγιώταρου ξεφτίλισε την Ελευθερίου μετά τα όσα έγιναν στο Survivor All Star με τον Σχίζα

Ένα νέο σκάνδαλο ξεκινά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν μαζί με την

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star, αυτή την φορά ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα. Χθες 4/3 έσκασε "βόμβα" όταν αποκαλύφθηκε πως τον πλησίασε και του αποκάλυψε κάτι που συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όλο το γεγονός έγινε γνωστό πολύ ξαφνικά, όταν ο Στάθης μίλησε μπροστά στην κάμερα και δήλωσε πως η Ελευθερία του είπε κάτι που του έριξε την ψυχολογία και τον διέλυσε.

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος - δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε μπροστά στην κάμερα.

Η απάντηση της Παναγιώταρου στην Ελευθερίου για τον Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που παρακολουθούσε το επεισόδιο, απογοητεύτηκε πολύ από την φίλη της, Ελευθερία Ελευθερίου και θέλησε να της απαντήσει μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη "φίλη" μου... Στο σπίτι μας... Με τους φίλους μας... Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο... Τα συμπεράσματα δικά σας...», έγραψε δημοσιεύοντας βίντεο της.

Σήμερα 5/3 όπως είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ), το περιστατικό ανάμεσα τους θα φουντώσει ακόμη περισσότερο από τις αποκαλύψεις της, με τον Στάθη να ξεσπά.

Παναγιώταρου Ελευθερίου

Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Από νωρίς χθες 4/3, είχαμε μάθει πως ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor All Star, παρόλο που είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό, μιας και είναι από τους καλούς παίκτες και είχε σηκώσει ήδη μια φορά την κούπα! Ο λόγος δεν είχε αποκαλυφθεί...

Σήμερα μετά τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο και όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο λόγος της αποχώρησης του είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου!

Όλα τα υπόλοιπα στις οθόνες μας!