Survivor all star: «Με έχετε εκθέσει!» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ελευθερίου και Μαρτίκα για τον Σχίζα

Ο κακός χαμός στους κόκκινους!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Με έχετε εκθέσει!» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ελευθερίου και Μαρτίκα για τον Σχίζα

Εδώ και λίγες μέρες παρακολουθήσαμε στο Survivor all star ότι στην ομάδα των διασήμων επικρατεί ο κακός χαμός, διότι συμβαίνουν πολλά. Ο τσακωμός του Μπάρτζη με την Ελευθερίου (δείτε το εδώ) και το κερασάκι στην τούρτα η αποκάλυψη της τραγουδίστριας στον Σχίζα (δείτε την εδώ).

Βέβαια, τα "αίματα" στο αποψινό (5/3) επεισόδιο όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Μπάρτζη και του Σχίζα να μην συνυπάρχουν με τους υπόλοιπους από την κόκκινη ομάδα και να βρίσκουν την τροφή του μόνοι τους χωρίς να "βαραίνουν" τους άλλους.

Ο πρωτοπόρος του τσακωμού φυσικά ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, που έριξε όλες τις ευθύνες στην Ελευθερία και αυτή αρνήθηκε τα πάντα.

Ο τσακωμός της Ελευθερίου με τον Μαρτίκα για τον Σχίζα στο Survivor all star

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός. Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor All Star.

«Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του».

Όταν, δε, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου, για το σχίσμα που προκάλεσε στην κόκκινη ομάδα, εκείνη έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την οργή της. «Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα».

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Αφού, λοιπόν, οι μαχητές θα φέρουν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι κόκκινοι θα δώσουν ένας ένας ένα όνομα στην κάλπη, "δίνοντας" αυτόν τον συμπαίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει. Ύστερα, λοιπόν, από όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, είτε λόγω του Πρίαμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη για την σχέση τους), είτε λόγω των όσων θα αποκαλύψει στον Στάθη, εκείνη είναι που θα βγει η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου