My Style Rocks: «Εχώ κάνει λάθος που ήρθα» - Πλάνταξε στο κλάμα η Βασιλική

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Εχώ κάνει λάθος που ήρθα» - Πλάνταξε στο κλάμα η Βασιλική

Νέα εβδομάδα, με νέα επεισόδια. Σήμερα (6/3) Δευτέρα στο My Style Rocks είδαμε πολλές στυλιστικές προτάσεις από τις διαγωνιζόμενες, θέλοντας να κερδίσουν τον έναν παραπάνω πόντο τόσο από τους κριτές όσο και από τις διαγωνιζόμενες.

Μια μια με την σειρά ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τις επιλογές τους και ήρθε η σειρά της Βασιλικής, που δεν ενθουσίασε και τόσο. Οι κριτές δεν δίστασαν να την "κράξουν" που για μια ακόμη φορά ήταν λιγάκι... βαρετή!

Διάβασε επίσης: My Style Rocks: «Δεν σου φτάνει το μπάτζετ» - Ασύλληπτο "άδειασμα" από τον Σκουλό στην Βασιλική Λιγνού

Το ξέσπασμα της Βασιλικής στο My Style rocks

Η Βασιλική κέρδισε σχετικά καλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σχολιάζει πως «εξεπλάγην με τις βαθμολογίες. Είναι λίγο σαν να σε νταντεύουν. Εκ πρώτης καταλαβαίνεις ότι αυτό το look δεν κολλάει με κανένα. Δεν ξέρω τι έπαθες».

«Γενικά, είναι μία πολύ περίεργη εβδομάδα για μένα. Είμαι με το ένα πόδι έξω οπότε… Όλα καλά. Όταν με κοιτάς και με ρωτάς κάτι, δεν μπορώ να κρατηθώ. Είμαι με το ένα πόδι έξω, γιατί δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Νιώθω ότι κατεβάζω την εικόνα μου και δημιουργώ πρόβλημα στη δουλειά μου.

Σκέφτομαι ότι μετά από εδώ και τις κριτικές που λαμβάνω, ότι δεν θα τα πάω καθόλου καλά στη δουλειά μου και με χαλάει πολύ αυτό» πρόσθεσε η παίκτρια του My Style Rocks με δάκρυα στα μάτια.

«Μπορεί να έχω κάνει λάθος που έχω έρθει εδώ» κατέληξε, ακούγοντας τις συμβουλές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε και άλλη μια διαγωνιζόμενη να σπαράζει στο κλάμα.

«Έχετε φαγωθεί αυτές τις ημέρες, στιλίστας ή όχι στιλίστας, δεν ξέρω και γω, μα πραγματικά είτε με στιλίστα είτε όχι φέρνετε όλες τα ίδια! Τι θα γίνει δηλαδή τώρα; Τι θα βαθμολογούμε; Είναι πασιφανές ότι κάποιες έχουν στιλίστα, ας σταματήσουμε πια να το συζητάμε γιατί βαριέμαι. Το λέω με αφορμή εσένα και όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες εδώ πέρα», είπε η Όλγα Κοτλίδα με τη Σελένη Φωτιάδη να συμφωνεί μαζί της.

«Ρε παιδιά, όμως, μπορεί σε μένα να μην αρέσουν τα ρούχα που μπορεί να βρω κάπου αλλού. Προσπαθώ να φέρω ένα κομμάτι το οποίο μου αρέσει, με διαφορετικές παραλλαγές, να του βάλω πράγματα άλλα και να το κάνω κάπως διαφορετικό. Κλείνοντας, θα σας πω ότι δυστυχώς fast fashion παίρνω τα ρούχα. Αν βρίσκω κάποιο καλό άλλο κομμάτι θα το παίρνω, αν όμως δεν θέλετε να με κρίνετε ή αν δεν σας αρέσει αυτό, εγώ θα αποχωρήσω τώρα. Δηλαδή έρχομαι με την καλύτερη διάθεση αλλά εντάξει τώρα», συνέχισε η Νικόλ.