Survivor all star: «Μην μιλάς για ηθική, όταν φέρεσαι και εσύ...» - Το ξεφτίλισμα της Μαριδάκη στον Σχίζα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μην μιλάς για ηθική, όταν φέρεσαι και εσύ...» - Το ξεφτίλισμα της Μαριδάκη στον Σχίζα

Εδώ και μόνο λίγα λεπτά έχει ξεκινήσει το αποψινό (6/3) επεισόδιο του Survivor all star και το κλίμα στην ομάδα των κόκκινων μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τον λόγο) είναι πολύ κακό. Στους μαχητές, όμως έχουν διχαστεί!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστηρίζει ότι για όλα φταίνε οι συμπαίκτες του και ότι τον έφαγαν. Βέβαια, η Τζό Μαριδάκη πιστεύει και υποστηρίζει ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο γιατό ο Στάθης είναι ενήλικας καιόχι κανέναν παιδάκι. Η ίδια, όμως έχει παρελθόν μαζί του, διότι στο προηγούμενο survivor, όπως είπε η ίδια, της συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τα σχόλια της Τζό Μαριδάκη για τον Στάθη Σχίζα στο Survivor all star

«Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι».

«Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες».

«Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».

Αυτοί είναι οι αποψινοί (6/3) υποψήφιοι στο Survivor all star

Η 9η εβδομάδα για κάποιους Survivors all Star μπήκε καλά ενώ για κάποιους άλλους όχι και τόσο. Από την μια, στο χθεσινό 5/3 επεισόδιο, είχαμε την Ελένη Χαμπέρη να χαίρεται πολύ που ο κόσμος την κράτησε μέσα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε φυσικά πως σίγουρα δεν ήταν κι από τις καλύτερες ημέρες της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι. Η γνωστή τραγουδίστρια τα ήθελε και τα έπαθε που λένε και βρέθηκε πέρα από το επίκεντρο, και στον τάκο, αφού ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε από τους Κόκκινους, μετά την ήττα τους.

Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) οπότε πάμε να μπούμε κατευθείαν στο ψητό!

Οι διάσημοι έχουν πέσει στα πατώματα αγωνιστικά με την τόσο χάλια ψυχολογία που επικρατεί στην καλύβα κι αυτό φαίνεται πως θα τους κοστίσει! Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δίπλα στην Ελευθερία Ελευθερίου αυτή την εβδομάδα θα κάτσουν, η κολλητή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φυσικά αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας! Αυτή η ψηφοφορία του κοινού, όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...