Survivor all star: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα και εδώ ψεύτρα!» - Πανικός στο συμβούλιο του νησιού με τον Μαρτίκα και την Ελευθερίου

Η παίκτρια σηκώθηκε και έφυγε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα και εδώ ψεύτρα!» - Πανικός στο συμβούλιο του νησιού με τον Μαρτίκα και την Ελευθερίου

Ο κακός χαμός επικράτησε στο αποψινό (6/3) συμβούλιο του Survivor All Star, ανάμεσα φυσικά στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελευθερία Ελευθερίου και η αιτία ήταν για ακόμα μια φορά, όπως απότην αρχή του επεισοδίου, η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα - δείτε εδώ την στιγμή που έφυγε από το συμβούλιο του νησιού.

Ο φαρμακοποιός ξεκινησε να ρίχνει ευθύνες για την ψήφο του προς την Ελένη Χαμπέρη, στην τραγουδίστρια, αλλά κι απως είναι υπεύθυνη για την απόφαση του φίλου του να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και η ίδια αρνείται, όπως και πριν τις κατηγορίες του (δείτε εδώ τα λόγια της), τονίζοντας συνεχώς ότι προσπαθεί να την στοχοποιήσει, βασιζόμενος σε ψέματα.

Ο τσακωμός του Μαρτίκα με την Ελευθερίου στο Survivor all star

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να φωνάζει, χαρακτηρίζοντας την Ελευθερία Ελευθερίου «ψεύτρα».

Η τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Δεν έκανα τίποτα κακοπροαίρετο, νιώωθω εντάξει με αυτό και υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι να το επιβεβαιώσουν. Ερχόμενη από εκεί έξω μίλησα με τον φίλο, αδερφό του Στάθη κι όχι κάποιον που έγινε φίλος του μες στο παιχνίδι και με την κολλητή του και του μετεφερα μερικά πολύ ωραία μηνύματα αισιοδοξίας. Ήρθα και βρήκα έναν άνθρωπο πολύ πεσμένο ψυχολογικά και του έδωσα ένα boost, μιλήσαμε με τον Στάθη πολλές ώρες.

Αυτά που μου έχει πεπι ο Σπύρος δεν υπήρχε λόγος να μου τα πει, αλλά όταν μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο και μέσα σε μία μέρα αλλάζει προσωπικότητα, δεν προλαβαίνω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να δείξω στον Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Εγώ προσωπικά του φίλου μου, προσωπικά πράγματα δεν θα πάω να τα πω ποτέ σε έναν ξένο, γιατί εγώ εδώ μέσα ξένη είμαι με τον Σπύρο, ξένη είμαι με τον Στάθη».

Ο Σπύρος Μαρτίκας επενέβη την ώρα που μιλούσε και τη ρώτησε: «Ποιος σου μίλησε για τον Στάθη κορίτσι μου; Με τα δικά σου ασχολιόμασταν. Δεν έχω μιλήσει με τον Νίκο για τον Στάθη, δεν έχω μιλήσει με την Αφροδίτη, θα μιλήσω με εσένα που σε ξέρω πέντε μέρες;», με εκείνη να του απαντά: «Σπύρο μου όλη την ωρα μιλάς, και για τα προσωπικά σου μιλάς.

«Μα δεν μπορώ να λες ψέματα, δεν μπορώ να σου επιτρέψω να λες ψέματα. Δεν το καταλαβαίνεις ότι λες ψέματα; Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα», της είπε ο Σπύρος Μαρτίκας εκνευρισμένος.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο. «Έλα παιδιά, τέλος, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από 'δω, δεν είναι με τα καλά του ο άνθρωπος. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν εδώ πέρα, θέλω να βγω έξω, σας παρακαλώ», είπε.