Survivor All Star spoiler 7/3: ΤΕΛΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 7/3: ΤΕΛΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Βρισκόμαστε στη μέση της 9η εβδομάδας που βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησε! Οι σερί νίκες των Διάσημων έχουν σταματήσει και φαίνεται πως οι μπλε έχουν αρχίσει να κερδίζουν επικίνδυνα έδαφος.

Αυτά που έλεγαν, τα έπαθαν όμως. Κάποτε οι Κόκκινοι κατηγορούσαν τους μπλε πως δεν είναι ομάδα, πως λειτουργούν σαν μονάδα ο καθένας ξεχωριστά και τώρα... τώρα δεν βλέπουν πως έχουν γίνει αυτό ακριβώς που χλεύαζαν και τους έχει γονατίσει κανονικά. Δυο χαμένες ήττες ασυλίες μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα. Τρεις παίκτες τους στον τάκο. Κι απόψε;

Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία στο Survivor All Star

Το Youweekly.gr έχει την πηγή του εδώ και χρόνια στον Άγιο Δομίνικο! Μια πηγή που δεν κάνει ποτέ λάθος! Από το μεσημέρι της Δευτέρας σας έχουμε αποκαλύψει ποιος κερδίζει την αποψινή ασυλία: Κόκκινοι. Θα τα καταφέρουν παρά τον κακό χαμό που θα γίνει μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Θα πάνε στο συμβούλιο μετά από αρκετές ημέρες σαν παρατηρητές. Ποιος θα ψηφιστεί από τους Μπλε; Κι αυτό το ξέρουμε (δείτε εδώ).