My Style Rocks: «Με ένα γαϊδούρι θα είσαι...» - Άναυδη η Vodos με την Ρέινα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Με ένα γαϊδούρι θα είσαι...» - Άναυδη η Vodos με την Ρέινα

Το σημερινό (7/3) επεισόδιο του My Style Rocks μπορούμε να πούμε ότι έχει αρκετά ήρεμους τσακωμούς και αντιδράσεις, σύμφωνα με τα όσα αντικρίζαμε τις προηγούμενες μέρες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ - δείτε εδώ την χθεσινή ίντριγκα της Βασιλικής με την Χριστιάνα.

Βέβαια, όταν όμως ήρθε η σειρά της Emilia Vodos για να κάνει παρουσίαση της ενδυμασίας της, η Ρέινα την περίμενε με ένα αρκετά καυστικό σχόλιο.

Η ατάκα της Ρέινας στην Vodos για τα ρούχα της στο My Style rocks

Η Ρέινα θέλησε να τη βαθμολογήσει με άσσο και μάλιστα τα σχόλιά της ήταν ιδιαίτερα καυστικά αφήνοντας την Emilia με το στόμα ανοιχτό.

Αφού σχολίασε όλα της τα ρούχα και πώς ήταν σαν να της τα πέταξε κάποιος πάνω της και απλά την «έσπρωξαν» να βγει, η συζήτηση κατέληξε στα παπούτσια.

Η Ρέινα της τόνισε πώς με αυτό το παπούτσι δεν μπορείς να περπατήσεις στη Γλυφάδα, με την Emilia να της λέει: «Δεν θα πάω με τα πόδια. Σε ποια εποχή ζούμε; Δεν θα ανέβω στο γαϊδούρι να πάω».

Και εκεί ήρθε η ατάκα που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους: «Ένα γαϊδούρι θα σου ταίριαζε σήμερα πάντως».

Ο τσακωμός της Emilia με την Ρεινα στο My Style Rocks

Την προηγούμενη εβδομάδα να υπενθυμίσουμε ότι, η Emilia δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται με την εμφάνιση της Ρέινα, ενώ επέμενε ότι το λουκ της δεν είναι ανδρόγυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

«Eίναι εντυπωσιακό το λουκ. Αλλά δεν βλέπω το θέμα. Το παντελόνι γυναικείο, το γιλέκο γυναικείο. Δεν μου κάνει ανδρόγυνο λουκ. Είσαι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι ανδρόγυνο», της είπε.

Τότε, η Ρέινα φάνηκε να μην πείθεται από την αιτιολόγησή της για τον βαθμό που της έβαλε και της είπε: «Τι ήθελες; Πουκάμισο; Μόνο αυτό λείπει».

«Μα είναι όλα γυναικεία κομμάτια», επέμεινε η Emilia, με τη Ρέινα να της λέει: «Δεν είσαι σωστή. Να έχεις έναν λόγο να δικαιολογείς αυτό που λες».

«Σου λέω 5 καλά και 1 αρνητικό και πιάνεσαι από αυτό», απάντησε η Emilia, με τη συμπαίκτριά της να τονίζει πως: «Όλως τυχαίως έχουμε το ίδιο λουκ. Άρα με το δικό σου σκεπτικό, ούτε το δικό σου είναι ανδρόγυνο λουκ».

Κλείνοντας, φανερά εκνευρισμένη, η Emilia της είπε: «Τι να κάνουμε εδώ μέσα δηλαδή; Τελείωσε η κουβέντα, τα λέγαμε, φιλάκια».