My Style Rocks: «Θα προσέχεις τι λές!» - Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Σκουλός

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θα προσέχεις τι λές!» - Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Σκουλός

Το My Style Rocks σήμερα (7/3) δεν υπήρχαν έντονοι τσακωμοί όπως χθες (δείτε εδώ ποιες), εκτός από τον Δημήτρη Σκουλό, που έγινε έξω φρενών με μια διαγωνιζόμενη. Η πέτρα του σκανδάλου, ήταν η Ειρήνη και όλα ξεκίνησαν με τον Στέλιο Κουδουνάρη, οποίος δεν κατάφερε να περάσει το μήνυμα με την στυλιστική επιλογή της, κι ο Σκουλός συνέχισε παρακάτω.

Ο τσακωμός του Σκουλού με την Ειρήνη στο My Style Rocks

«Δεν θέλω να τσακωθώ με τον φίλο μου τον Στέλιο που τον εκτιμώ και τον συμπαθώ αφάνταστα. Όταν φέρνεις εδώ ένα concept που έχει να κάνει με παιδιά, είτε είσαι δασκάλα είτε θες να υιοθετήσεις είτε οτιδήποτε, θα προσέχεις πάρα πολύ τι λες.

Εγώ ό,τι σκέφτομαι το ακυρώνω τελείως και το αφήνω στους ειδικούς» είπε εκνευρισμένος ο κριτής του διαγωνισμού, βάζοντας άσσο στην παίκτρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο σημερινό (7/3) επεισόδιο του My Style Rocks μπορούμε να πούμε ότι έχει αρκετά ήρεμους τσακωμούς και αντιδράσεις, σύμφωνα με τα όσα αντικρίζαμε τις προηγούμενες μέρες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, όταν όμως ήρθε η σειρά της Emilia Vodos για να κάνει παρουσίαση της ενδυμασίας της, η Ρέινα την περίμενε με ένα αρκετά καυστικό σχόλιο.

Η Ρέινα θέλησε να τη βαθμολογήσει με άσσο και μάλιστα τα σχόλιά της ήταν ιδιαίτερα καυστικά αφήνοντας την Emilia με το στόμα ανοιχτό.

Αφού σχολίασε όλα της τα ρούχα και πώς ήταν σαν να της τα πέταξε κάποιος πάνω της και απλά την «έσπρωξαν» να βγει, η συζήτηση κατέληξε στα παπούτσια.

Η Ρέινα της τόνισε πώς με αυτό το παπούτσι δεν μπορείς να περπατήσεις στη Γλυφάδα, με την Emilia να της λέει: «Δεν θα πάω με τα πόδια. Σε ποια εποχή ζούμε; Δεν θα ανέβω στο γαϊδούρι να πάω».

Και εκεί ήρθε η ατάκα που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους: «Ένα γαϊδούρι θα σου ταίριαζε σήμερα πάντως».