Masterchef 7: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Ο παίκτης που αποχώρησε (9/3) από το διαγωνισμό μαγειρικής

Τι λέτε τώρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Ο παίκτης που αποχώρησε (9/3) από το διαγωνισμό μαγειρικής

Μια δύσκολη ημέρα είδαμε να έχουν στο Masterchef 7 την Πέμπτη 9/3 οι διαγωνιζόμενες - υποψήφιες προς αποχώρηση, οι οποίες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα πιάτο αντιγραφής για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τις Μαρία Λαζαρίδου, Σέβα, Μαρία και Γιώτα με τη Μαρία να έχει εν τέλει την καλύτερη απόδοση σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών. Έτσι λοιπόν, η διαγωνιζόμενη αναμετρήθηκε με την εισβολέα Μαρία Ντεμολλάι, η οποία για αρχή φάνηκε ως απειλή.

Στη συνέχεια, μετά τα πιάτα, που παρουσίασαν οι δύο γυναίκες είδαμε, πως το λιγότερο καλό ήταν της Ντεμολλάι με την ίδια να αποχωρεί με το που επέστρεψε στο παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη της παίκτριας για την καταγωγή της).

Η παίκτρια που αποχώρησε από Masterchef 7

«Και κλείνει αυτός ο κύκλος, δεν ήταν το τυχερό μου και για να μην έγινε κάποιος λόγος θα υπάρχει θα πω εγώ», είπε η Μαρία Ντεμολλάι.

''Πάγωσαν'' όλοι με την είσοδο της Ντεμολλάι στο παιχνίδι

Η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία θα έπρεπε την Πέμπτη 9/3 να αναμετρηθεί με μία εισβολέα, η οποία ήρθε να ταράξει τα νερά από τον 5ο κύκλο του διαγωνισμού. Ο λόγος για τη μανούλα, Μαρίνα Ντεμολλάι η οποία μπήκε έτοιμη να τα δώσει όλα, με το εξώστη να δείχνει αρκετά αγχωμένος με το που την είδε να κάνει την είσοδό της

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef», είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι.