Survivor All Star: «Πώς να στηρίξω τον αγαπημένο σου όταν...» - Η Ευρυδίκη ξέσπασε κατά της Βρισηίδας λόγω Μαρτίκα

«Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα όπως έκαναν τα υπόλοιπα ζευγάρια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Πώς να στηρίξω τον αγαπημένο σου όταν...» - Η Ευρυδίκη ξέσπασε κατά της Βρισηίδας λόγω Μαρτίκα

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star (το οποίο αλλάζει ξανά μέρες προβολής), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Μας και δεν δίστασε να μιλήσει αιχμηρά για τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και να αποκαλύψει την μήνυση που έχει κάνει ένας παίκτης σε έναν άλλον.

Μάλιστα, απευθύνθηκε και στην Βρισηίδα, μιας και ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ενημέρωσε πως νιώθει εξαιρετικά απογοητευμένη και προδομένη με τα όσα είπε για τον σύντροφό της -δείτε εδώ τι είπε χθες η Ανδριώτου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!

Σκέφτηκα ότι μπορεί να πληγώθηκε η Βρισηίδα αλλά και εγώ πληγώθηκα από τον Μαρτίκα, όπως κι όλα τα παιδιά. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Σπύρου επειδή έτυχε στη ζωή να έχει σχέση με μια φίλη μου.

Βρισηίδα πως να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Η Ελευθερία έχει κάνει μάλιστα μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε κλέφτρα! Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Σπύρου να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βίωσα εγώ από τον Σπύρο φέτος. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.

Τι φώναξε η Ευρυδίκη στους παίκτες την ώρα που έφευγε, αλλά η παραγωγή έκοψε τον ήχο στο μοντάζ

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λοιπόν, έφυγε από το Survivor All Star με ψηλά το κεφάλι.....χαμογελώντας και χαιρετώντας όλους τους παίκτες, ακόμα και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι σύντροφος της κολλητής της (Βρισηίδας Ανδριώτου) δεν έχει αγγίξει την καρδιά της, και δεν έχουν καθόλου καλές επαφές

Φεύγοντας, λοιπόν, η Ευρυδίκη φώναξε σε όλους χαμογελαστά «Σας περιμένω έξω», κάτι που η παραγωγή προτίμησε να «εξαφανίσει» αφού έκοψε τον ήχο, προφανώς για να κάνει την ατμόσφαιρα πιο βαριά τοποθετώντας εκείνη την στιγμή την στάνταρ μουσική του αποχωρισμού που παίζει πάντα.

Φήμες, λένε, πως η εικόνα της Ευρυδίκης παραποιήθηκε λιγάκι με την βοήθεια του μοντάζ αλλά καλά να είναι! Έχει συμβεί σε πολλούς...

.