«Σε αυτή την περίπτωση...» - Η αποκάλυψη της δικηγόρου του Σχίζα για τις μηνύσεις που υπέβαλαν

«Έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε αυτή την περίπτωση...» - Η αποκάλυψη της δικηγόρου του Σχίζα για τις μηνύσεις που υπέβαλαν

Στις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με τις μηνύσεις που υπέβαλε ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 10/3 η δικηγόρος του, Γιούλη Ρεπετζάι, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας.

Πριν μερικές ώρες, συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Στάθης Σχίζας μαζί με την δικηγόρο, του προχώρησαν σε νομικές διαδικασίες όσον αφορά την προσβολή προς το πρόσωπο του, αλλά και την αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων τόσο του ίδιου όσο και των οικείων του.

Οι πρώτες δηλώσεις της δικηγόρου του Στάθη Σχίζα για τις μηνύσεις που υπέβαλαν

Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε ότι αμέσως μετά την άφιξη του πρώην παίκτη του Survivor All Star στην Ελλάδα, πήγαν και έκαναν μήνυση κατά ηλεκτρονικών λογαριασμών που έκαναν συκοφαντικά και προσβλητικά σχόλια όσο έλειπε εκείνος στον Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια στιγμή, η δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ο Στάθης όταν επέστρεψε στην χώρα τα είδε όλα αλλά και η ίδια από πλευράς της είχε περισυλλέξει ορισμένα στιγμιότυπα. Όλα αυτά, όπως είπε, έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, ωστόσο ακόμα βρίσκονται σε ένα πρώιμο στάδιο νομικών διαδικασιών και θα ήθελαν όλοι να διατηρηθεί μια διακριτικότητα κι ένας σεβασμός.

Τέλος, τόνισε πως κάποια στιγμή πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η ελευθερία σχολιασμού και κριτικής που μας προσφέρουν τα σύγχρονα μέσα να μην ξεπερνούν τα όρια και να μην ακουμπούν μέλη των οικογενειών μας και στη περίπτωση του Στάθη ακούμπησαν ευαίσθητες χορδές. Μήνυση όμως αναμένεται να κάνει τώρα και μια ακόμη παίκτρια του παιχνιδιού σε συμπαίκτη της που βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!

Η αποκάλυψη για την σχέση Στάθη Σχίζα - Παναγιώταρου

Για την όλη κατάσταση μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 8/3 στην Super Κατερίνα, αλλά εξήγησε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί και να εκφέρει κάποια άποψη, διότι δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχουν όντως σύννεφα στην σχέση τους, πέρα από τους δυο τους.

«Εγώ για άλλη γυναίκα αν δεν έχει πει η ίδια κάτι… Αν δεν πει η Παναγιώταρου “χώρισα, προχώρησα, είμαστε μαζί…” Δε θα πούμε ποτέ κάτι. Γιατί σας λέω, μας έρχονται φωτογραφίες, μας στέλνετε φωτογραφίες… Και τι σημαίνει; Άμα η άλλη είναι με έναν φίλο της μαζί; Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι. Φίλος μου είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.