Survivor all star: Πέρυσι έφυγε με 52.500 ευρώ στην τσέπη - Το ποσό που μάζεψε φέτος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Έπεσε πολύ...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Πέρυσι έφυγε με 52.500 ευρώ στην τσέπη - Το ποσό που μάζεψε φέτος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Βραδιά αποχώρησης ήταν η Πέμπτη 9/3 για το Survivor all star, με το πρόσωπο που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης να προέρχεται από την ομάδα των κόκκινων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η ίδια αυτή τη φορά έκανε ένα πολύ μικρό πέρασμα από το παιχνίδι, καθώς η παραμονή της στο Survivor κράτησε μόνο 3 εβδομάδες, με την ίδια να μην έχει προλάβει καλά καλά να βρει τα πατήματά της στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι φώναξε η Ευρυδίκη τη στιγμή, που αποχώρησε).

Σε κάθε περίπτωση, η Παπαδοπούλου έδειξε τον ίδιο εκρηκτικό χαρακτήρα με αυτόν του 2022, μιας και έπαιρνε θέση για ό,τι και αν συνέβαινε τόσο στην ομάδα της, όσο και στην αντίπαλή.

Με τις εντάσεις να είναι λοιπόν πολλές, η Ευρυδίκη είχε αρχίσει να κάνει σαφές στον κόσμο, πως και αν έφευγε δε θα είχε θέμα μιας και όσα έβλεπε στο ριάλιτι δεν είχαν καμία σχέση με αυτά, που είχε στο μυαλό της.

Τα χρήματα που πρόλαβε να συγκεντρώσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor all star

Με πρόχειρους και σύντομους υπολογισμούς μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε, πως από την παραμονή της η ξανθιά επιχειρηματία κατάφερε να συγκεντρώσει 15.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, αλλά ούτε και πολλά συγκριτικά με το ποσό, που πήρε πέρυσι (δείτε εδώ αναλυτικά πόσα συγκέντρωσε από το παιχνίδι του 22').

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη ξέσπασε κατά της Βρισηίδας λόγω Μαρτίκα

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star (το οποίο αλλάζει ξανά μέρες προβολής), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Μας και δεν δίστασε να μιλήσει αιχμηρά για τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και να αποκαλύψει την μήνυση που έχει κάνει ένας παίκτης σε έναν άλλον.

Μάλιστα, απευθύνθηκε και στην Βρισηίδα, μιας και ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ενημέρωσε πως νιώθει εξαιρετικά απογοητευμένη και προδομένη με τα όσα είπε για τον σύντροφό της -δείτε εδώ τι είπε χθες η Ανδριώτου.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!

Σκέφτηκα ότι μπορεί να πληγώθηκε η Βρισηίδα αλλά και εγώ πληγώθηκα από τον Μαρτίκα, όπως κι όλα τα παιδιά. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Σπύρου επειδή έτυχε στη ζωή να έχει σχέση με μια φίλη μου.

Βρισηίδα πως να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Η Ελευθερία έχει κάνει μάλιστα μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε κλέφτρα! Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Σπύρου να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βίωσα εγώ από τον Σπύρο φέτος. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.