Survivor all star: Αλλιώς έφυγε και αλλιώς γύρισε - Με κίτρινα ράστα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Eλευθέριος Βενιζέλος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το ταξίδι της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor all star δεν κράτησε πολύ και σίγουρα όσο την πρώτη φορά, που μπήκε στο παιχνίδι, καθώς με το που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση είδαμε να μην την κρατάει ο κόσμος.

Η ίδια είχε τονίσει, πως δεν την πείραζε να επιστρέψει στην Ελλάδα μιας και το φετινό ριάλιτι ήταν πολύ έντονο σε σύγκριση με αυτό, που περίμενε. Έτσι λοιπόν, η Ευρυδίκη μάζεψε τα πράγματά της και την Κυριακή 12/3 ήρθε πίσω στη χώρα (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση με το που βγήκε από το παιχνίδι).

Η επιστροφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Ελλάδα από το Survivor all star

Την άφιξη λοιπόν της Παπαδοπούλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατέγραψε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr με την ίδια να είναι εμφανώς αλλαγμένη, αφού έκανε τα μαλλιά της ράστα!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Επιστροφή

Τα χρήματα που πρόλαβε να συγκεντρώσει η Ευρυδίκη στο παιχνίδι

Βραδιά αποχώρησης ήταν η Πέμπτη 9/3 για το Survivor all star, με το πρόσωπο που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης να προέρχεται από την ομάδα των κόκκινων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η ίδια αυτή τη φορά έκανε ένα πολύ μικρό πέρασμα από το παιχνίδι, καθώς η παραμονή της στο Survivor κράτησε μόνο 3 εβδομάδες, με την ίδια να μην έχει προλάβει καλά καλά να βρει τα πατήματά της στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι φώναξε η Ευρυδίκη τη στιγμή, που αποχώρησε).

Σε κάθε περίπτωση, η Παπαδοπούλου έδειξε τον ίδιο εκρηκτικό χαρακτήρα με αυτόν του 2022, μιας και έπαιρνε θέση για ό,τι και αν συνέβαινε τόσο στην ομάδα της, όσο και στην αντίπαλή.

Με τις εντάσεις να είναι λοιπόν πολλές, η Ευρυδίκη είχε αρχίσει να κάνει σαφές στον κόσμο, πως και αν έφευγε δε θα είχε θέμα μιας και όσα έβλεπε στο ριάλιτι δεν είχαν καμία σχέση με αυτά, που είχε στο μυαλό της.

Με πρόχειρους και σύντομους υπολογισμούς μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε, πως από την παραμονή της η ξανθιά επιχειρηματία κατάφερε να συγκεντρώσει 15.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, αλλά ούτε και πολλά συγκριτικά με το ποσό, που πήρε πέρυσι (δείτε εδώ αναλυτικά πόσα συγκέντρωσε από το παιχνίδι του 22').

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου