Survivor All Star spoiler 13/3: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Απόψε βγαίνουν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αυτοί είναι!

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 13/3: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Απόψε βγαίνουν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αυτοί είναι!

Με το καλησπέρα σας το κοινό μπαίνει σε μεγάλα διλήμματα! Η 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 12/3 και στον τάκο βγήκε ξανά, για πολλοστή φορά, μετά την ήττα των Μπλε, ο καημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος που ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά κι από τότε κλαίει στην καλύβα (δείτε το βίντεο εδώ).

Το Youweekly.gr, λοιπόν, ξέρει και τι πρόκειται να ακολουθήσει στο αποψινό 13/3 επεισόδιο γι' αυτό... προσδεθείτε, απογειωνόμαστε!

Οι τρεις που βγαίνουν απόψε στον τάκο του Survivor All Star

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στο σημερινό επεισόδιο θα επικρατήσει ένα χάος! Σας έχουμε πει ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε την εδώ) οπότε πάμε να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι!

Θα υπάρξει ισοψηφία αρχικά στην κάλπη γι' αυτό και θα είναι τρεις!

Η πηγή μας μας ενημέρωσε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο γνωστός παίκτης ριάλιτι, θα αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην καλύβα και στους στίβους μέχρι την Πέμπτη της αποχώρησης γιατί... θα βγει στον τάκο και πρέπει κάπως να δείξει ότι έχει λόγο να παραμείνει στο νησί πέρα από την ομορφιά του (αχ!).

Δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Παναγιώτης φυσικά, που τον έχουμε ξαναδεί σε αυτή την θέση και τρίτη θα είναι η Τζο! Αυτά ξέρουμε αυτά σας λέμε.

Θα αλλάξουν οι ισορροπίες! Θα έρθουν τα πάνω κάτω λέμε!