Survivor All Star - παρασκήνιο: Παίκτρια χτύπησε τον Μάριο Πρίαμο!

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star - παρασκήνιο: Παίκτρια χτύπησε τον Μάριο Πρίαμο!

Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει για τα καλά φέτος στο Survivor! Ποιος να το περίμενε πως στην εκδοχή του All Star, που όλοι οι παίκτες έχουν υπάρξει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, θα γινόντουσαν τέτοια πράγματα; Ήδη κάποια περιστατικά που έχουμε δει μπροστά στις κάμερες είναι πολύ τραβηγμένα. Αναρωτιέστε κι εσείς τι μπορεί να γίνεται πίσω από αυτές;

Την απορία την δική σας και την δική μας την έλυσε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης αυτού, Κώστας Παπαδόπουλος, που με όσα ανέφερε στην εκπομπή Γεια σου, επιβεβαίωσε τα... χειρότερα που έχουμε στο μυαλό μας!

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor All Star

Όταν ο πρώην παίκτης ρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπή για το τι συνέβη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι που έχει γίνει. Έχει γίνει ένας πολύ δυνατός καβγάς. Έχω δει και χειροδικία επάνω στον Μάριο από γυναίκα. Δεν μπορώ να αναφερθώ τόσο πολύ. Είναι πάρα πολύ έντονες οι στιγμές.

Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Άλλο να συναντιούνται κι άλλο να φιλιούνται».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ωστόσο, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα με τον ίδιο να συμφωνεί.

Λιποθύμησε στα γυρίσματα η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου που την εξόργισε

Στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor All Star θα επικρατήσουν για ακόμα μια φορά τα ευτράπελα στις καλύβες τόσο των Μπλε όσο και των Κόκκινων! Πέραν του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και λίγο πριν οι παίκτες μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου με μια της λιποθυμία!

Ποια θα είναι η αντίδραση του πρώην της πια Μάριου Πρίαμου και γιατί θα εξοργιστεί η τραγουδίστρια;

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας 13/3 στην εκπομπή Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, η τραγουδίστρια θα χρησιμοποιήσει την λιποθυμία της για να σταθεί για ακόμα μια φορά απέναντι από τον Μάριο Πρίαμο!

Συγκεκριμένα, αφού θα λιποθυμήσει ο Μάριος Πρίαμος θα δείξει μια απίστευτη αδιαφορία η οποία θα τσιτώσει την Ελευθερίου. Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα την μεταφέρει στον γιατρό του νησιού κι εκείνη αφού συνέλθει θα κατηγορήσει ξανά τον Κύπριο λέγοντας πως δεν νοιάστηκε καθόλου και την άφησε στο έλεος του Θεού.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τον σχολιασμό του εν λόγω ρεπορτάζ ειπώθηκε και συγκεκριμένα από την Έλενα Χριστοπούλου ότι η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να είναι μια πάρα πολύ ερωτευμένη γυναίκα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει πως «δεν έχει καταλάβει πόσο εκτίθεται».