Survivor all star: «Νόμιζε θα είναι στο απυρόβλητο...» - Τα πρώτα ''καρφιά'' των μπλε για τη χαλαρή στάση του Βασάλου

Έπεσαν οι πρώτες ψήφοι για τον παίκτη ριάλιτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Νόμιζε θα είναι στο απυρόβλητο...» - Τα πρώτα ''καρφιά'' των μπλε για τη χαλαρή στάση του Βασάλου

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor all star (12/3) είδαμε να χάνουν οι μπλε με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στην κάλπη βγάζοντας έναν δικό τους στον τάκο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται από πολλούς ως ανεξήγητο.

Ο λόγος για την πολλοστή υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος έφτασε στα όρια του. Τη Δευτέρα 13/3 η ομάδα σε σπαστά ''πηγαδάκια'' συζήτησε το αποτέλεσμα αυτό με πολλούς να έχουν αντιρρήσεις (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε).

Τα πυρά των παικτών κατά του Κωσταντίνου Βασάλου στο Survivor all star

Πιο συγκεκριμένα, η Χαμπέρη και η Σταυρούλα μίλησαν για το πρόσωπο του Βασάλου, ο οποίος αν και δεν φέρνει νίκες, συνεχίζει να είναι στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά όμως πήρε 3 ψήφους με τις ίδιες να ελπίζουν, πως ίσως αυτό τον ταρακουνήσει.

«Ενώ σε κάθε συμβούλιο έλεγε δεν με ενδιαφέρει να ψηφιστώ κι εγώ φταίω που δεν με ψηφίζει η ομάδα μου; Χθες που πήρε τρεις ψήφους, έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

«Νόμιζε ο Βασάλος ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ και θα είναι στο απυρόβλητο κι ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τελικά πήρε τρεις ψήφους και γύρισε στην Τζο και της είπε ότι λέει μπούρδες για τους λόγους που δεν ψηφίζεται», τόνισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Νωρίτερα είδαμε τα σχόλια για την υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου

Μεγάλη αίσθηση έκανε η ψηφοφορία, που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 12/3 στο Survivor all star, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε για πολλοστή φορά στον τάκο, με τον ίδιο να ξεσπάει και να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ τη σκηνή).

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 13/3 πρώτο θέμα συζήτησης στους μπλε ήταν όσα έγιναν στο συμβούλιο με τον Ασημακόπουλο να αδειάζει την ομάδα του και τους υπόλοιπους παίκτες να σχολιάζουν την υποψηφιότητά του.

«Άλλη μια φορά υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν το περίμενα, υπάρχουν άλλα άτομα στην ομάδα που έπρεπε να βγουν. Κανείς δεν βγήκε ξεκάθαρα να πει ποιο ήταν το κριτήριο που τον ψήφισε», είπε με τη σειρά της η Ελένη Χαμπέρη.

«Ο Ασημακόπουλος αν έφευγε θα τους έκανε το χατίρι. Και σε αυτούς και σε εμάς. Δεν το έκανε όμως και καλά έκανε το παιδί», σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφιδά.