Οριστικό! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Οι ημέρες και οι ώρες που θα προβάλλεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οριστικό! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Εδώ και καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα της Ελίνας Παπίλα, την οποία και ήθελαν να επιστρέφει τηλεοπτικά με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, καθώς μάλιστα λεγόταν, πως οι συναντήσεις γίνονταν υπό άκρα μυστικότητα φυγαδεύοντας την παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είπε η ίδια).

Μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, έγινε γνωστό την Τρίτη 14/3, πως εν τέλει η Παπίλα θα παρουσιάζει νέα εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με τίτλο «Είμαστε μαζί».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

«Είμαστε μαζί» Με την Ελίνα Παπίλα! Μαζί της ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg. Κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1! Αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ψυχαγωγία και συνεντεύξεις, συζητήσεις και προβληματισμοί, ψηφοφορίες, κοινό και αυθόρμητες στιγμές. Σε όλα όσα ζούμε αξίζει να «Είμαστε Μαζί»!

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg έρχονται live και με τη ζωντανή συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών για να «Είμαστε Μαζί», πρωταγωνιστές, σε μια διαφορετική εκπομπή για όσα μας αφορούν και μας προβληματίζουν. Ελίνα, Αντώνης, Γιώργος και Νεφέλη, θα συζητούν με έναν ξεχωριστό τρόπο επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και θα μοιράζονται σκέψεις ανθρώπων και προσωπικά διλήμματα με το κοινό, το οποίο θα βρίσκεται ενεργά στο πλατό.

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν, αλλά και να διαμορφώνουν την εξέλιξη των θεμάτων που θα αναλύονται. Όλοι μαζί θα αναζητούν λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας. Με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων.

Κάθε Σαββατοκύριακο, θα «Είμαστε μαζί» με καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, για να ακούσουμε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, για να μοιραστούν μαζί μας επιτυχίες και αποτυχίες που καθόρισαν την πορεία και τη ζωή τους. Κάθε Σαββατοκύριακο «Είμαστε Μαζί». Γιατί υπάρχουν θέματα που μας απασχολούν. Και άλλα που μας εμπνέουν. Θέματα κοινωνικά, αλλά και πιο προσωπικά», αναφέρει η ανακοίνωση του ANT1.