MasterChef 7 highlights 14/3: Ένας μπήκε και ένας βγήκε! Έξαλλοι όλοι οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο

Όσα είδαμε στο το βράδυ της Τρίτης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 14/3: Ένας μπήκε και ένας βγήκε! Έξαλλοι όλοι οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο

Ένας μπήκε και ένας βγήκε από το MasterChef 7. Οι αντιδράσεις ήταν επίσης πολλές όπως και τα νεύρα πάνω από το εξώστη. Ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Τα 14/3 highlights του MasterChef 7

Στο 14/3 επεισόδιο είδαμε να τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ και τα 4 ονόματα) να αναμετριούνται μεταξύ τους σε ένα πιάτο αντιγραφής, που ήταν γλυκό, αλλά και με τη νέα παίκτρια, που εισέβαλε στο διαγωνισμό.

Μάλιστα είδαμε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, με το που ανακοινώθηκε από τους κριτές, πως μια παίκτρια από τον 5ο κύκλο μπήκε ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής με τον εξώστη να κάνει...ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για τη μανούλα του Βόλου, Λία Μακροστέργιου.

Δεν το περίμενε και φάνηκε - Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Πολλές και ανατρεπτικές εξελίξεις έκρυβε το επεισόδιο της Τρίτης 14/3, μιας και αρχικά είδαμε τους Αλέξανδρο Αντωνελάκη, η Στέλλα Κατσέ, η Σέβα Λογοθέτη και ο Νικήτα Φιλιππάκη να αναμετριούνται μεταξύ τους, ως οι λιγότερο καλοί από τη δοκιμασία της Δευτέρας (14/3).

Στη συνέχεια, οι κριτές αποφάσισαν από τα 4 παιδιά των διαγωνιζόμενων λιγότερο καλό ήταν αυτό του Νικήτα, ο οποίος έμελλε να αναμετρηθεί με την εισβολέα, Λία Μακροστέργιου.

Παρά λοιπόν το γεγονός, πως η νεαρή μανούλα μπήκε με αέρα και σιγουριά δεν κατάφερε να φανεί καλύτερη σε σχέση με τον Νικήτα και έτσι πριν καλά καλά μπει η Λία, αποχώρησε...