My Style Rocks: «Μιλάω αυτή τη στιγμή, μη με διακόπτεις» - "Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου & την Σελένη Φωτιάδη

«Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ και να μας τρολάρετε και να μας κοροϊδεύετε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μιλάω αυτή τη στιγμή, μη με διακόπτεις» -

Το My Style Rocks ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 15/5 και παρόλο που το κλίμα γενικότερα ήταν ήρεμο, όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή η Σελένη Φωτιάδη "άναψαν τα αίματα". Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εκείνη που εκνευρίστηκε με την συγκεκριμένη παίκτρια, διότι θεώρησε πως η εμφάνισή της είχε σκοπό να κοροϊδέψει την κριτική επιτροπή.

Εκείνη, βέβαια, προσπάθησε να εξηγήσει πως θεωρεί ότι είτε προσπαθήσει πολύ είτε όχι η βαθμολογία της θα είναι ίδια, γι' αυτό και επέλεξε να είναι πιο απλή αυτή τη φορά, αλλά το μοντέλο πήρε τις απαντήσεις της ως ειρωνεία και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους).

"Χαμός" στο My Style Rocks με Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Σελένη Φωτιάδη

«Προφανώς κάτι έχει γίνει αστείο σήμερα και γελάμε πάρα πολύ και δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το look, με το styling», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Σελένη της απάντησε: «Αν δεν με θέλετε μπορώ να φύγω, δεν βλέπω την ώρα».

Και τότε η κριτής εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο και ξέσπασε: «Μιλάω αυτή τη στιγμή, μη με διακόπτεις. Είσαι εσύ η Σελένη που ξέρουμε; Είσαι εσύ το κορίτσι που κάνει styling; Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ και να μας τρολάρετε και να μας κοροϊδεύετε; (…) Κάθεται και γελάει εν τω μεταξύ και βάζει 5 και 4, ωραία ξεκινήσαμε…. μπράβο».

«Δεν τρολάρω ποτέ κανέναν εγώ και θα παρακαλούσα να μη μένει αυτή η εντύπωση. Είναι πολύ άδικο για μένα αυτό γιατί προσπαθώ πάρα πολύ», εξήγησε η διαγωνιζόμενη, αλλά η απάντησή της δεν θεωρήθηκε ικανοποιητική.

Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή της Ευδοκίας Τσαγκλή

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού. Ο γνωστός φωτογράφος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στην επιστροφή της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My Style Rocks, μετά το δυστύχημα στην κοιλάδα των Τέμπων, στο οποίο βρισκόταν και η διαγωνιζόμενη.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν γίνει η τραγωδία στα Τέμπη και χάσουν την ζωή τους 57 συνάνρθωποι μας (δείτε εδώ μια σοκαριστική μαρτυρία επιζών) η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν η διαγωνιζόμενη που μπήκε στο ριάλιτι μόδας, όπως κάθε εβδομάδα και μετά την ενημέρωση του καναλιού για την ίδια έκαναν μια ανακοίνωση που της αφορούσε (δείτε την εδώ).

«Έχουν γυριστεί τα επεισόδια εδώ και κάποιο καιρό, εννοείται ότι το κορίτσι από ότι έχουμε μάθει θα συνεχίσει και είναι καλά στην υγεία της, που είναι το σημαντικότερο. Όταν γίνει τελείως καλά θα γυρίσει, έτσι ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.