MasterChef 7 trailer 16/3: Σοκ για τον Σωτήρη Κοντιζά - Βρίσκει στο φαγητό του ένα ωμό πόδι...

Όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 7 trailer 16/3: Σοκ για τον Σωτήρη Κοντιζά - Βρίσκει στο φαγητό του ένα ωμό πόδι...

Μπορεί φέτος το MasterChef 7 να μην έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, ωστόσο, οι τέσσερις κριτές, συνεχίζουν να δίνουν... ρεσιτάλ! Βέβαια, στο STAR προσπαθούν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης (που δεν είναι χαμηλά αλλά ούτε και πλήρως ικανοποιητικά) με την είσοδο παλιών παικτών.

Ήδη μέσα στο σπίτι βρίσκεται η Μαρία Μπέη, η οποία έχει ακονίσει για τα καλά τα μαχαίρια της και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει το έπαθλο που δεν κατάφερε να κερδίσει στον κύκλο που συμμετείχε. Πολλοί είναι οι παίκτες μάλιστα που έχουν... ιδρώσει με την παρουσία της.

Tι θα δούμε απόψε 16/3 στο MasterChef 7

Στη "μονομαχία" της Τρίτης 14/3 ανάμεσα σε Νικήτα και την "εισβολέα" Λία, ο Νικήτας ήταν εκείνος που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του και έτσι, κράτησε τη θέση του στο MasterChef.

Σήμερα 16/2 ωστόσο, ο Δημήτρης κρατάει τα πλεονεκτήματα μιας δημιουργικής και καθοριστικής Ομαδικής Δοκιμασίας. Απόψε δε θα έχουμε μόνο μπλε και κόκκινη ομάδα, αλλά και πράσινη! Οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες.

Ποιοι θα ανταποκριθούν καλύτερα στις fine dining γεύσεις;

EP 38 - Trailer

Ο Δημήτρης κρατάει τα πλεονεκτήματα μιας δημιουργικής και καθοριστικής Ομαδικής Δοκιμασίας. Ποιοι θα ανταποκριθούν καλύτερα στις fine dining γεύσεις; Μην χάσετε το νέο επεισόδιο #MasterChefGR την Πέμπτη 16/3, στις 21:00, στο Star Channel. #StarChannelTv

Posted by MasterChef GR on Wednesday, March 15, 2023

Η εκπομπή BreakfastStar, πρόβαλλε επίσης αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, πριν αυτό προβληθεί στο SΤΑR. Όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την διάρκεια της δοκιμής των πιάτων για να βαθμολογήσουν, θα βρει σε ένα φαγητό κάτι... περίεργο! Αυτή τη φορά δε βρίσκει κόκκαλο αλλά ένα...πόδι ωμής καραβίδας!