«Αν με θεωρεί λάσπη...» - Ο Στάθης Σχίζας απαντά για πρώτη φορά στην ανάρτηση "σπόντα" του Χρήστου Δάντη

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσο έντονα με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν με θεωρεί λάσπη...» - Ο Στάθης Σχίζας απαντά για πρώτη φορά στην ανάρτηση

Αφού πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν και αφού προσαρμόστηκε ξανά στην καθημερινότητά του, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας το πρωί της Παρασκευής 17/3 και φυσικά μίλησε για το Survivor all star.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά και για τον λόγο που άργησε να παραχωρήσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Ήθελα λίγο να ηρεμήσω και να μπω στην καθημερινότητά μου. Δεν έδωσα συνέντευξη μέσω skype γιατί θεώρησα πως μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν θα έπρεπε», είπε αρχικά εξηγώντας γιατί εξαφανίστηκε από παντού με το που έφτασε στην Ελλάδα -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του!

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον Στάθη Σχίζα

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε και για την ανάρτηση σπόντα του Χρήστο Δάντη.

«Στήριγμά μου. Εσύ μου έμαθες την έννοια της υπομονής και αυτό κάνω μέχρι όλα να περάσουν και ο χρόνος να δείξει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σ’ ευχαριστώ και μαζί συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο τον στόχο. Δε χάνω την πίστη μου. Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα όμως είναι φορές που τα "βάζουν" κάποιο άνθρωποι μαζί σου κι αυτό μοιάζει σα να βρίζει η λάσπη τον Ήλιο που σύντομα θα λιώσει και θα την κάνει ένα με τη σκόνη και το χώμα»,είχε γράψει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Η απάντηση του Στάθη

Ο Στάθης, λοιπόν απάντησε:

«Είναι ένας άνθρωπος αξιοσέβαστος, έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσο έντονα με το Survivor. Μου έκανε εντύπωση η ανάρτησή του. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, τον σέβομαι σαν άνθρωπο. Αν με θεωρεί λάσπη, εντάξει, εγώ δεν τον θεωρώ πάντως».