Masterchef 7: «Δε μπορείς να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς...» - Απίστευτο ξεφτίλισμα από τον Πορφύρη για τον......

Βγήκε μπροστά για τη Γιώτα Λιοσπερίτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Δε μπορείς να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς...» - Απίστευτο ξεφτίλισμα από τον Πορφύρη για τον......

Με έντονα σχόλια ξεκίνησε την Παρασκευή 17/3 το Masterchef 7 αφού η πράσινη ομάδα πήρε τη νίκη και έτσι η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Παύλο Λούλη θα έπρεπε να βγάλει κάποιους συμπαίκτες υποψήφιους.

Η Γιώτα Λιοσπερίτη ήταν λοιπόν, η πρώτη υποψήφια με την ίδια βγαίνει εκτός εαυτού, αφού καταβάθος δε θεωρούσε την κίνηση αυτή δίκαιη, ενώ στη συνέχεια μπροστά σε όλους ο Πορφύρης άδειασε τον Παύλο για την κίνηση και την επιλογή του...(δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση το χθεσινό 16/3 επεισόδιο).

Tο ξέσπασμα του Βασίλη Πορφύρη στο Μasterchef 7

«Γιατί δεν λέει ότι φοβάται να κατέβει υποψήφιος; Γιατί δεν λέει απλά ότι φοβάται να κατέβει κάτω; Πιο έντιμο το θεωρώ αυτό» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης για να συμπληρώσει πως «το θεωρώ πιο έντιμο αυτό. Τις προηγούμενες φορές δεν κατέβηκες υποψήφιος επειδή το επέλεξες. Σε έβγαλαν κάτω και έχει διαφορά. Φαίνεται ότι φοβάσαι.

Προφανώς και φοβάσαι και είναι πολύ προφανές ότι φοβάσαι! Δεν έχεις δείξει καθόλου καλή απόδοση ούτως ή άλλως. Δεν μπορείς όμως να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς και Λευκαδίτης και «εμείς τα παντελόνια μας τα τιμάμε και έχουμε τα μουστάκια εδώ που δείχνουν την ανδροσύνη». Και τώρα φοβάσαι να μου κατέβεις κάτω σε μια ομαδική που είναι όλα σαφή; E δεν γίνεται να έρχεται η Σέβα που δεν ήταν και δική της ευθύνη» είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Νωρίτερα βγήκε εκτός εαυτού και η Γιώτα Λιοσπερίτη

«Αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός.

Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια», είπε η Γιώτα Λιοσπερίτη.