Survivor All Star spoiler 19/3: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 19/3: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία

Όσο περνάνε οι εβδομάδες στο Survivor All Star η μάχη για τις ασυλίες γίνεται ακόμη πιο σκληρή. Ο λόγος δεν είναι άλλο από το ότι οι παίκτες που έχουν μείνει είναι πολύ δυνατοί είτε αγωνιστικά είτε τηλεοπτικά, άρα η ψηφοφορία φέρνει σε δύσκολη θέση τις δυο ομάδες.

Η εβδομάδα αυτή ήταν αρκετά δύσκολη για τους Μαχητές, καθώς χρειάστηκε να ψηφίσουν πέντε παίκτες στο σύνολο, για να τεθούν στην κρίση του κοινού, αφού είχαν ηττηθεί σε όλα τα αγωνίσματα ασυλίας Κάπως έτσι, το τηλεοπτικό κοινό είχε να διαλέξει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και την Τζο Μαριδάκη.

Η ψηφοφορία κρίθηκε στο όριο, ειδικά για δύο παίκτες που έμειναν πιο πίσω σε αυτή την πεντάδα υποψηφίων, με την Τζο να αποχωρεί από το παιχνίδι - δείτε εδώ τα ποσοστά της ψηφοφορίας και ποιος βγήκε πρώτος πανηγυρικά.

Αύριο Κυριακή 19/3 η πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star

Αύριο το Survivor All Star επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Οι ίντριγκες είναι πολλές στο παιχνίδι, όπως επίσης και οι πισώπλατες μαχαιριές.

Διάσημοι και Μαχητές όμως όταν μπουν στον στίβο μάχη και ξεκινήσει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας πρέπει να τα ξεχάσουν όλα και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν και όχι μόνο να παραμείνουν στο παιχνίδι αλλά και για να φάνε.

Δείτε επίσης: Το αποκαλυπτικό πλάνο της Νικολέτας Μαυρίδη που έφερε αναστάτωση

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες μας πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στο 10 και να γλιτώνει από την ψηφοφορία, είναι αυτή των Μαχητών. Άρα οι Διάσημοι θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση! Ποιος θα ψηφιστεί;