Με το κεφάλι ψηλά σαν γνήσια Κρητικιά - Η επιστροφή της Τζό Μαριδάκη στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor all star

Φωτογραφίες από την άφιξη της στο ελ.Βενιζέλος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ενώ το αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και βλέπουμε μια μπλέ ομάδα προς διάλυση (δείτε εδώ τις κατηγορίες), η Τζό Μαριδάκη άφησε πίσω της την παραλία του Άγιου Δομίνικου και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Μπορεί να έκατσε λίγο καιρό αλλά από οικονομικής πλευράς, δεν τα πήγε και άσχημα. Φέτος επειδή είναι All Star το Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και όλοι οι παίκτες αμείβονται με 5 χιλιάδες την εβδομάδα. Βέβαια, δεν λείπουν και οι φήμες πως κάποιοι έχουν κάνει διαφορετικές συμφωνίες με την παραγωγή και λαμβάνουν περισσότερα χρήματα,

Σίγουρα δεν είναι καθόλου απογοητευμένη με τα λεφτά της, αφού γυρνάει στην Ελλάδα με 20.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό!

Η ίδια όμως όταν έφτασε στο ελληνικό αεροδρόμιο δεν έχασε το χαμόγελο της, παρά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η άφιξη της Τζο Μαριδάκη στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor all star

Η άφιξη της Μαριδάκη στην Ελλάδα μετά το Survivor all star
(ndp)

Η άφιξη της Μαριδάκη στην Ελλάδα μετά το Survivor all star
(ndp)

Τα σχόλια της Τζό Μαριδάκη για τον Στάθη Σχίζα στο Survivor all star

Μα υπενθυμίσουμε ότι σε παλιότερο επεισόδιο Survivor all star η Τζό Μαριδάκη είχε την δική της άποψη για τον Στάθη Σχίζα.

«Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι».

«Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες».

«Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».