Survivor all star: Δεν τα λες ούτε πολλά ούτε και λίγα - Τα λεφτά που θα μπουν στο λογαριασμό της Τζο Μαριδάκη μετά το παιχνίδι

Έχουμε δει και χειρότερα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν τα λες ούτε πολλά ούτε και λίγα - Τα λεφτά που θα μπουν στο λογαριασμό της Τζο Μαριδάκη μετά το παιχνίδι

Η Τζο Μαριδάκη αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ατζούν για το Survivor all star σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αφού η παίκτρια είχε αποδείξει και από την περσυνή συμμετοχή της, πως δεν την αφορούσαν οι κλίκες αλλά να είναι δυνατή στους στίβους μάχης.

Φαίνεται πως σε ένα σημείο στοίχισε στη Μαριδάκη η απόφασή της να μην εντάσσεται σε κάποια κλίκα, καθώς δεν είχε παρέες στο παιχνίδι και ίσως για το λόγο αυτό αποχώρησε πολύ νωρίτερα από όσο περίμενε.

Πιο αναλυτικά, το νεαρό κορίτσι έζησε για 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και έτσι αυτή τη φορά το χρηματικό ποσό, που συγκέντρωσε δεν ήταν το μεγαλύτερο δυνατό, που θα ήθελε αλλά και ούτε και λίγο για ένα μήνα (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της).

Τα χρήματα που συγκέντρωσε η Τζο Μαριδάκη από το Survivor all star

Έτσι λοιπόν με πρόχειρους υπολογισμούς μπορούμε να σας πούμε, πως η Μαριδάκη φεύγει με 20.000 ευρώ στην τσέπη της, τα οποία θα μπουν μετά τη συμφωνία, που έχει κάνει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Πριν φύγει η παίκτρια είχε ξεφτιλίσει το Στάθη Σχίζα

«Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι.

Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες.

Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια», είχε πει η Τζο Μαριδάκη.